Abone Ol

Hakan Şükür alt yazıyı görünce beddua yağdırdı!

GALATASARAY üyeliğinden atılan Hakan Şükür, haftanın konusu oldu. Şükür atılmayı dert etmedi ama onunla ilgili verilen bir alt yazıyı görünce twitterdan beddua yağdırdı.

Hakan Şükür alt yazıyı görünce beddua yağdırdı!

Hakan Şükür Galatasaray'dan atılmasının ardından spor programlarının gündem konusu oldu. Dün akşam Beyaz TV'deki spor programında da Hakan Şükür konuşuldu. Hakan Şükür de bunun üzerine canlı yayına bağlanarak cevap hakkını kullanmak istedi. Ancak Beyaz TV sunucusundan ummadığı kadar ağır bir yanıt aldı.

Ertem Şener, "Hakan Şükür yayına bağlanmak istemiş. Şunu söyleyeceğim; Hakan Şükür ve Hakan Şükür gibi olanlara sesleniyorum: Burası Almanya değil, burası Hollanda da değil. Burası Türkiye. Buraya hainler bağlanamıyor..." dedi.

HAKAN ŞÜKÜR ALT YAZIYI GÖRÜNCE...
Hakan Şükür gerçekten yayına bağlanmak istemiş miydi bilinmez ama sonrasında ekrana verilen alt yazı damarına basmıştı. Hakan Şükür yazının görselini twitter hesabından paylaşıp beddua yağdırdı ve şunları yazdı;

-Yalan, iftiralarınız ile evlatlarımın, Ailemin gözyaşlarında boğulun inşallah. Allah'a havale ediyorum hepinizi. Aynısını yaşamadan ölmeyin.

İşte Hakan Şükür'ü çıldırtan o alt yazı;

Hakan Şükür alt yazıyı görünce beddua yağdırdı! - Resim: 1