Abone Ol

Hakan Sabancı kapıdan döndü

Hakan Sabancı ve Hadise, İstinye'de Hadise'nin evinde buluşacaktı ama gazeteciler buna izin vermedi. İşte O Ses Türkiye'de şampiyon juri üyesi olan Hadise'nin aşk hayatı...

Hakan Sabancı kapıdan döndü

Hakan Sabancı, Aralık ayından bu yana görüştüğü iddia edilen Hadise ile üç gün önce Emirgan’da bir gece kulübünde buluşmuştu. Çiftin sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlendiği iddia edilmişti.

AKLA KARAYI SEÇTİ

Hemen her gece yeni aşkı Hakan Sabancı ile gecelerde boy gösteren Hadise bu seferde Ulus 29'daydı. Güzel şarkıcı ablası Hülya ve kız kardeşi Derya Açıkgöz'le eğlenceye çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Hakan da mekana geldi. Görüntü vermemek için akla karayı seçen çift, şoförlerine muhabirleri atlatmaları için talimat verdi. İkilinin VİP minibüsleri mekanın bir ön kapısına, bir de arka kapısına giderek gazetecileri atlatmaya çalıştı. Görüntü vermekten kurtulan Hadise kız kardeşlerini eve bıraktıktan sonra İstinye'deki evine geçti.

KAPIDAN DÖNDÜ

Gecenin finalinde Hadise'nin yanına gitmeye çalışan Hakan Sabancı şarkıcının sokağında yakayı ele verdi. Sokağa girmeden önce şoförüne etrafı kolaçan ettiren Hakan Sabancı, habercilerden kurtulamayacağını anlayınca Hadise'nin yanına gitmekten vazgeçerek Emirgan'da bir gece kulübüne gitti.

GÜNEŞ