Abone Ol

Hadise Instagram’da reklamın suyunu çıkardı

Birçok firma ünlü isimlere sosyal medya hesaplarında reklamlarını yaptırmak için birbiriyle yarışıyor. Son olarak Hadise 6 milyon takipçili sosyal medya hesabından yaptığı reklamla şaşırttı.

Hadise Instagram’da reklamın suyunu çıkardı

Sosyal medya son zamanlarda günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi. Günümüzün olmazsa olmazı haline gelen sosyal medya platformlarını birçok ünlü isim de kullanıyor. Bazıları ise bu hesaplarından reklam yoluyla ciddi rakamlar kazanıyor. Bunlardan birisi de Hadise. Instagram hesabında yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı şu sıralar mesleğiyle alakalı işlerden çok yaşadığı kısa süreli aşklar ve yaptığı yatırımlarla konuşulur hale geldi.

Hadise son olarak ise sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki bunun benzeri daha önce görülmedi. Ünlüler giysilerden makyaj malzemelerine; otelden lüks markalara, sözde zayıflama ürünlerinden ayakkabıya kadar birçok reklama sosyal medya hesaplarında yer veriyor. Ama Hadise’nin yaptığı bu son reklam paylaşımı “İşin suyu çıktı” esprilerine neden oldu.

Ünlülerin bu paylaşımlar için 5-50 bin TL arasında ödeme aldığı biliniyor. Zihinlerde beliren soru ise “Ünlü kişiler kazançlarının vergilerini ne zaman ve nasıl ödeyecek? Buna yönelik düzenleme nasıl yapılacak?” olarak açığa çıkıyor.

Geçtiğimiz aylarda bu tür paylaşımların çoğalmasından sonra Maliye Bakanlığı’nın bu tür eklam yapan isimleri sıkı denetime aldığı belirtilmişti. (Sözcü)

Hadise Instagram’da reklamın suyunu çıkardı - Resim: 1