Abone Ol

Hacı Sabancı'dan Hakan Hepcan tepkisi: Terbiyesizin teki bu çocuk

Ünlü isimler Hakan Hepcan'a sosyal medya hesaplarından ateş püskürdü.

Hacı Sabancı'dan Hakan Hepcan tepkisi: Terbiyesizin teki bu çocuk

Fenerbahçeli sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan "Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray'da bi tane maymun var topa düşmanı gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor" tweetiyle tepkileri üzerine çekti.

Sözleriyle yanlış anlaşıldığını söyleyen Hakan Hepcan'a Galataraylı ünlülerden tepki gecikmedi. Hacı Sabancı ve Şahan Gökbakar'ın Hakan Hepcan'a tepkileri şöyle oldu:

Şahan Gökbakar Instagram hesabından şunları yazdı:

''Bu çocuk efendi ve kendi halinde yetenkli de bir çocuk ama malesef çirkin bir söylem dökülmüş parmaklarından. Ardından herkes yüklenince, "yanlış anlaşıldım" demiş. Lan alenen Gomise maymun demişsin zibidi. Yanlış anlaması mı var! Siyahi bir futbolcuya ırkçı bir hakaret etmişsin. Çık efendi gibi özürünü dile "çocukluk ettim, ırkçılıktan değil cahillikten oldu" vs. gibi bir mazeret bildir bari. Bu arada be nde ona zibidi dedim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim zabudo demek istemiştim..."

İş adamı Hacı Sabancı'nın tepkisi ise şöyle oldu: "Yetenekli mi yeteneksiz mi bilemem de efendi falan değil... Terbiyesizin teki bu çocuk."