Abone Ol

Güzelliğimden özgürlüğüm kısıtlandı diyen Nurcan Salman: Ünlü olmak istiyorum

Çektiği bir video çok güzel olduğu için günlük yaşantısında çok zorlandığını söyleyerek sosyal medyada olay olan Nurcan Salman, katıldığı canlı yayında videoyu ünlü olmak için çektiğini anlattı.

Güzelliğimden özgürlüğüm kısıtlandı diyen Nurcan Salman ünlü olmak istiyor

"Güzelliğimden dolayı özgürlüğüm kısıtlandı" diyerek video çeken Nurcan Salman, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Türkücü Alişan'ın videoyu paylaşmasıyla kısa sürede tüm haber sayfalarında yer alan Salman, videoyu niye çektiğini anlattı.

İşte o video...

"ÜNLÜ OLMAK İSTİYORUM"

Çektiği videosunun dün yayılmasının ardından canlı yayına konuk olan ve kuaför olduğu öğrenilen Salman, videonun hikayesini şu sözlerle anlattı:

"Kuaför salonum var kardeşimle beraber işletiyoruz. Geniş bir ailem var ve 15 kardeşiz. Hepsi belki 'bizi rezil ettin' diye düşünmüşlerdir. Videodaki gerçeklik değilde trajikomiklik. Ben zaten hep böyle şeyler yapıyorum ünlü olmak istiyorum.

Kendi kendime gülüyorum amacım başkasını güldürmek değil. Daha önce stil yarışmasına katılmıştım. Ünlü olmak için bir yeteneğimle öne çıkmak isterim. Bunun için oyunculuk kursuna da yazılmıştım ama işimden dolayı gidememiştim.