Abone Ol

Bodrum koylarını güzeller bastı

Bodrum'da düzenlenecek 'Princess Of The Globe 2016 Güzellik Yarışması'na katılacak 24 ülkenin güzelleri, stres atmak için cennet koylarda mavi tura çıktı.

Bodrum koylarını güzeller bastı

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde, Modacı Ashot Khachatryan, Bodrum Aktüel Dergisi ve Jolly Tur tarafından 2 Ekim'de düzenlenecek Princess Of The Globe 2016'na katılacak 24 ülkenin güzeli, Titanik Otel'de kampa girdi. Güzeller, bugün öğlen 'Yaralı Ceylan' isimli tekneyle, cennet koylarda mavi yolculuğa çıktı. Teknenin hareket edeceği Halikarnas İskelesi'ne otobüs ile gelen güzelleri görenler, büyük şaşkınlık yaşadı. Güzeller, teknede, çalan müzekler eşliğinde bol bol dans edip, hatıra fotoğrafı çektirip, selfie yaptı.

Bodrum koylarını güzeller bastı - Resim: 1

YAT YARIŞLARINA GÜZEL SÜRPRİZİ
Güzellerin içinde bulunduğu tekne, Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları'na katılan 30 teknenin yanından geçerken ilginç görüntüler ortaya çıktı. Yarışlara katılan 300 yelkenciden bazıları bir an konsantrasyonlarını kaybedip, güzelleri seyredip, fotoğrüaf çekmeye başladı. Güzeller öpücük gönderip, el sallayarak yatlardaki sporculara destek verdi.

Bodrum koylarını güzeller bastı - Resim: 2

Akvaryum Koyu, Orak Adası, Tavşan Burnu, Aspat Beach sahilini gezecek güzellerin yarışma öncesinde dinlenip, stres atacağını belirten modacı Ashot Khachatryan, "Bodrum'da bu yıl sekizincisini düzenleyeceğimiz yarışmaya ilgi gerçekten çok büyük oldu. Bu güzellik yarışması sadece Bodrum'un değil Türkiye'nin cennet koylarının ve ilçenin tarih ve doğa güzelliklerinin tanıtılmasına önemli rol oynuyor. Yarışma için gelen güzeller ülkelerinde Bodrum'un tanıtımına da önemli katkıda bulunuyor" dedi.

Bodrum koylarını güzeller bastı - Resim: 3

TÜRKİYE'Yİ İZMİRLİ GÜZEL TEMSİL EDECEK
Yarışmada Türkiye'yi İzmirli, 20 yaşındaki model Sedanur Gürsel temsil edecek. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Gürsel, büyük heyecan yaşadığını belirtip, "Öncelikle iyi bir iktisatçı olmak istiyorum ancak bir yandanda modelliği sürdürmek istiyorum. Bu yarışmadada iddialıyım" dedi.

Bodrum koylarını güzeller bastı - Resim: 4

Yarışmaya Ermenistan, Belarus, Ukrayna, Kongo, Bulgaristan, Macaristan, Estonya, İtalya, Kazakistan, Güney Kore, Kırgızistan, Litvanya, Moldovya, Namimbiya, Polonya, Portekiz, Rusya , Romanya, Sırbistan,Tataristan, Türkiye, Türkmenistan, Ukrayna, Hindistan'dan güzeller katılacak.

Bodrum koylarını güzeller bastı - Resim: 5

dha