Abone Ol

Güzel sunucu Cansu Canan Özgen hangi kanala transfer oldu?

2013 yılından beri HaberTürk TV ekranlarında sunuculuk yapan Cansu Canan Özgen kısa süre önce istifa etmişti. Güzel sunucu sosyal medya hesabından yeni kanalını duyurdu. Cansu Canan Özgen, yeni dönemde A Haber'de yeni projelerle izleyici karşısına geçecek.

Güzel sunucu Cansu Canan Özgen hangi kanala transfer oldu?

HaberTürk TV'de 6 yıllık serüvenini yaklaşık bir ay önce sonlandıran güzel sunucu Cansu Canan Özgen, yeni dönemde A Haber'de olacağını duyurdu.

İşte o paylaşım:

Cansu Canan Özgen @cansucananozgen

Bu bir "Kavusmaya Az Kaldı!" mesajıdır. Yeni dönemde A Haber'de güzel projeler ile karşınızda olacağız, yayın takvimini yakında duyuracağım. Bu sezon daha sık görüşeceğiz... Sevgilerim var

Güzel sunucu Cansu Canan Özgen hangi kanala transfer oldu? - Resim: 1

Cansu Canan Özgen kimdir?

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne tarafı Erzurumlu olan güzel spikerin baba tarafı ise Selanik göçmenidir. İki çocuklu bir ailede büyüyen Cansu Canan Özgen’in babası memurdur. Liseyi Bayrampaşa Anadolu Lisesinde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Staj döneminde beş hafta kömür madenine girip işçilerle yeraltında çalıştı. Maden mühendisliği işinde ilerlemek istemeyen Cansu Canan Özgen, diksiyon eğitimleri alarak sunuculuk kariyerine atım attı. Çocukluğundan beri modellik ve film teklifleri alan ekranların güzel spikeri, aynı zamanda etkili konuşma yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Cansu Canan Özgen aynı zamanda oyuncu Vildan Atasever'in yeğenidir.

'Öteki Gündem' programının sunucusu ve 'Selçuklu'nun Şifreleri' kitabının yazarı Cansu Canan Özgen Habertürk'teki 6 yıllık serüvenini noktalamıştı. Instagram hesabından veda yazısı paylaşan sunucu "Yeniden buluşuncaya dek şimdilik hoşçakalın" notunu düşmüştü.

Güzel sunucu Cansu Canan Özgen hangi kanala transfer oldu? - Resim: 2

İşte Cansu Canan Özgen'in o veda paylaşımı:

''Bu bir veda yazısıdır! Benim için bir insanın hayattaki duruşunu ve gücünü gitme vakti geldiğinde kalmaya direnmemek belirler. 6 yıldır severek ve gurur duyarak çalıştığım kurumum Habertürk'ten bugün itibariyle, karşılıklı el sıkışarak ayrılmış bulunmaktayım.

22 yaşında küçücük bir kız çocuğu olarak girdiğim bu kapıdan, bugün dimdik, emin adımlarla kendi adına birçok şeyi başarmış olarak ayrılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugünlere gelmemde çok büyük emekleri ve katkıları olan Ciner Medya Grup Başkanı Sayın Kenan Tekdağ ve bu süreçte birlikte çalıştığım sayısız yöneticimin katkıları büyük, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bir de özel teşekkürlerim var. İlk günden beri beni bir anne şefkatiyle kucaklayan Didem Arslan Yılmaz'a, gece gündüz birlikte çalıştığım, yol arkadaşlarım, dostlarım Hülya Arslan Akoğul, Esra Yüksekdağ, Aynur Coşan ve Burak Özdemir'e, aynı zamanda başta program departmanı ve haber merkezi olmak üzere, burada adlarını sıralamakla bitiremeyeceğim mesai yaptığım herkese çok teşekkür ederim.

Ne güzel demiş Mevlana; "Dünle beraber gitti düne ait ne varsa, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…"Yeniden buluşuncaya dek şimdilik hoşçakalın…"