Abone Ol

Ana haber sunucusu, bir kadının etek altı görüntüsünü çekerken yakalandı

Güney Kore'de 55 yaşındaki ünlü ana haber bülteni sunucusu Kim Sung-joon, metroda bir kadının etek altından fotoğraflarını çekerken yakalandı. İddiaları yalanlayan Kim'in telefonundan kadının uygunsuz fotoğrafları çıktı.

Ana haber sunucusu, bir kadının etek altı görüntüsünü çekerken yakalandı

Kadınlara tacizin ve akıllı telefonlarla kadınları toplu taşımada ya da mağazalardaki soyunma kabinlerinde uygunsuz fotoğraflarını çeken sapıkların son dönemde sayıca arttığı Güney Kore’de mide bulandıran bir olay, ünlü bir spikerin sonu oldu.

Güney Kore’nin popüler kanallarından SBS’nin ana haber bültenlerini sunan 55 yaşındaki Kim Sung-joon dün gece sapıklık yaparken yakalandı. Seul’deki Yeongdeungpo Ward metro istasyonunda bir kadının eteğinin altından telefonuyla fotoğraf çeken adam etraftakilerin durumu fark etmesiyle yakalandı. Duyarlı vatandaşların müdahale etmesiyle olay yerine gelen polis ünlü sunucuyu gözaltına aldı.

Yaka paça gözaltına alınan Kim, hakkındaki iddiaları yalanlasa da cep telefonunu inceleyen polis, telefonda kadının uygunsuz fotoğraflarını buldu. Gözaltına alındıktan kısa bir süre sonra serbest bırakılan Kim, “Fotoğrafını çektiğim kişide kalıcı bir hasar bıraktığım için özür dilerim.

Ayrıca SBS’de yani eskiden çalıştığım yerde sorun yarattığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Soruşturma kapsamında yapılması gereken her şeyi yapacağım ve hayatım boyunca bunun vicdan azabıyla yaşayacağım” dedi.