Abone Ol

Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

Tarihin en büyük güneş tutulmasından burçlar nasıl etkilenecek?

Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

Bilim insanlarının ‘tarihin en büyüğü’ olarak adlandırdığı güneş tutulması yarın gerçekleşecek ve 90 dakika sürecek. Astrolog Nigar Bostan, tutulmanın Türkiye ve dünyaya nasıl yansıyacağını, psiko-astrolog Ece Güzelküçük ise burçlara ne getireceğini yorumladı.

21 Ağustos’taki tutulmanın önemli bir özelliği 28 derece Aslan’da yer alan ‘Regulus’ sabit yıldızının tam üzerinde gerçekleşmesi. Bu derece, Aslan’ın ensesindeki yelenin en gür olduğu kısmı temsil eder. Yani ‘Orman Kralı’ının gücünü, tahtını ve elindeki tebaayı nasıl yönettiğinin simgesidir. Ama hayatta her alanda olduğu gibi, bu güce erişmek için ödenmesi gereken bir diyet söz konusudur. İşte bu dönemde, kazanacağımız güç karşılığında, ödeyeceğimiz diyetin ne olduğunu da baştan tespit edip sevgiyle teslim etmeliyiz.

Bu tutulma Güneş’in ısısını iliklerimize kadar hissettiğimiz bir merkezde meydana geliyor. Dolayısıyla egomuzu parlatırken, herkese yetebilmek adına aşırılığa kaçmamalıyız. Aşırı lüks harcama yapmamalıyız. Herkes bizi sevmek zorunda değil.

Belki bir doğal seleksiyon döneminden geçireceğiz hayatımızı. Yanımızda tutmak istediğimiz kişi ve değerlere sahip çıkmayı öğreneceğiz. Etrafımızda gerçekten bizi seven kim varsa onlar kalacak.

Bugüne kadar lider konumda olanların durumlarını sorgulayacakları bir dönem, bir kabuk değişiminin sürecinin global etkileri de kendini göstermeye başlayacak. Dünya üzerindeki liderlerin yaptırımları ve güçleri yönettikleri halk ve topluluklar arasında yeniden masaya yatırıp sorgulanacak.

Demokrasinin getirdiği hak, hukuk, adalete dayanan sistemlerde liderler kendilerini daha derin boyutta halka anlatma ihtiyacı duyabilecekler ya da liderliklerini barışçıl bir seçimle seleflerine devretmeyi içselleştirecekler. 2018 yılının Kasım ayına kadar her birimiz cesaretle üstlendiğimiz liderliği ve hayatımızın efendisi olma gücünü hangi noktaya taşıdığımızı kişisel farkındalıklarımızla tespit edeceğiz.

21 Ağustos’taki tutulmada heyecan dorukta ve içten dışa doğru akan bir ateş enerjisi baskın olduğu için kalp, tansiyon, dolaşım gibi kronik problemi olanların daha dikkatli olmaları da öngörülebilir.