Abone Ol

Paramparça'da Gülseren ve Cihan evleniyor, Harun'un planı ne?

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi Paramparça 51. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Paramparça'da Gülseren ve Cihan evleniyor.

Gülseren ve Cihan nihayet evleniyor!

merika’ya yerleşip bebeğini de orada doğurmaya karar veren Dilara bu kararını Gülseren’e açıklar. Bu konuşma iki kadın arasındaki buzları eritirken Dilara, kızlarını da Gülseren’e emanet eder. Dilara’nın gideceğinden haberleri olmayan ev halkı akşam yemeğinde son kez aynı sofraya oturur.

Rahmi Bey ile Deniz karşı karşıya

Cihan ile Gülseren arasındaki tüm engeller aşılmış, herkes için yeni bir hayat başlamıştır. Düğün günü gelir çatar. Düğüne Deniz’i de davet eden Cansu çok mutludur. Ancak bu mutluluk, Rahmi Bey ile Deniz arasındaki konuşmaya şahit olmasıyla yarım kalır.

PARAMPARÇA 51. BÖLÜM 2. FRAGMANI



Kiralık katil Cihan’ın peşinde

Dilara’nın Cihan’a döneceği korkusuyla Cihan’ı öldürtmek için kiralık katil tutan Harun, Cihan ile Gülseren’in evleneceğini öğrenir. Harun, kiralık katili durdurmaya çalışır ama artık dönüşü olmayan bir yola girilmiştir. Üstelik düğün günü, hiç hesapta olmayan biri daha elinde silahla çıkagelir...

Paramparça'da Gülseren ve Cihan evleniyor, Harun'un planı ne? - Resim: 1Paramparça 51. bölüm fragmanı

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harun’dan hamile kalan Dilara bebeği aldırmak için Cihan’la birlikte Londra’ya gider. Dilara bebeğini doğrurup doğurmamak arasında zor bir kararın eşiğine gelir. Ya şimdi bebeğini aldıracak ya da yeniden anne olacaktır…

Dilara’yı zor gününde yalnız bırakmayan Cihan, Dilara’nın “Keşke seni kaybetmeseydim” itirafıyla sarsılır. Harun tarafından kandırıldığını düşünen Dilara, Cihan’a yaklaşırken, Cihan, Gülseren ile evlenmek için nikah tarihi alır.

Paramparça'da Gülseren ve Cihan evleniyor, Harun'un planı ne? - Resim: 2Nurgül Yeşilçay'dan Paramparça itirafı

Dilara’yı kaybettiğini bir türlü kabullenemeyen Harun, Dilara’nın “Kocama geri dönüyorum” sözleriyle beyninden vurulur. Harun, Dilara ile aralarındaki tek engel olarak gördüğü, Cihan’ı hayatlarından sonsuza dek çıkarmaya kararlıdır!

PARAMPARÇA'YA YENİ İSİMLER

Başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararı almasının ardından diziye kimlerin katılacağı sorusu da cevabını buldu. Uçankuş TV’nin edindiği bilgiye göre yeni sezonda Nurgül Yeşilçay’ın yerine bir değil tam iki isim geliyor.

Paramparça'da Gülseren ve Cihan evleniyor, Harun'un planı ne? - Resim: 3Erkan Petekkaya: Nurgül Yeşilçay’la o sahnede öpüşmedik

BİR DEĞİL TAM İKİ İSİM GELİYOR

Daha önce 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı diziye katılacak olan ilk isim olarak açıklanırken ikinci isim ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynadığı karakterlerle büyük beğeni toplayan "Yalan Dünya" dizisi ile başarısını başarı katan Hümeyra Akbay olduğu öğrenildi.

Şükran Ovalı, "Paramparça" dizisinin hayranlarına psikolog rolü ile merhaba demeye hazırlanırken Hümeyra Akbay ise dizide Dilara'nın annesini oynayacak.