Abone Ol

Gülse Birsel dalga geçmişti, şimdi her dizi Fırat’ın Yazgısı’nın kopyası

Yalan Dünya içindeki Fırat'ın Yazgısı dizisi dönemin aşiret dizilerini tiye alıyordu. Şimdiler de ise Show TV'nin yeni dizisi 'Yeni Gelin', abartılı şivesi ve kostümleriyle Fırat'ın Yazgısı'nı aratmıyor.

Gülse Birsel dalga geçmişti, şimdi her dizi Fırat’ın Yazgısı’nın kopyası

Yayınlandığı yıllarda geniş izleyici kitlesine sahip olan ‘Yalan Dünya’da Gülse Birsel’in canlandırdığı Deniz karakterinin oynadığı ‘Fırat’ın Yazgısı’ dizisi de sosyal medyanın gündeminde uzun süre konuşulmuştu.
Birsel, kaleme aldığı Yalan Dünya’nın içindeki Fırat’ın Yazgısı dizisiyle hepsi tek kalemden çıkmış gibi birbirinin aynı, inandırıcılıktan uzak, duygu sömüren aşiret dizilerini tiye almıştı. Abartılı doğu şivesi ve kostümlerin yer verildiği dizi içindeki dizi o dönemde Yalan Dünya’da eleştiri için kullanılsa da son dönemde ekrana gelen yeni dizilerin Fırat’ın Yazgısı’nı aratmadığını görüyoruz.

Gülse Birsel dalga geçmişti, şimdi her dizi Fırat’ın Yazgısı’nın kopyası - Resim: 1
‘FIRAT’IN YAZGISI’, ‘YENİ GELİN’DE GERÇEK OLDU
Show TV’nin yeni başlayan dizisi, Birsel’in tiye aldığı Fırat’ın Yazgısı’nı aratmıyor. Dizide Anadolu'da yaşayan bir aşiretin oğluna aşık olup gelin giden şehirli bir genç kızın hikayesini anlatılıyor. Oyuncuların şivesi, kıyafetleri de bir o kadar abartılı…
Başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaştığı dizide; Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık gibi birçok ünlü oyuncu da yer alıyor.

Sözcü