Abone Ol

Gülen'in koltuk şifresi çözüldü! Hz. Peygamber geliyormuş da...

Bazı sohbetlerinde Fetullah Gülen, konuşması sırasında hafif ayağa kalkıyor ve tekrar oturuyordu. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş'e göre, bu hareket "Peygamberimiz oraya geliyor, kendisi de hürmet gereği ayağa kalkıyor." mesajı taşıyormuş.

Fetullah Gülen'in koltuk şifresi çözüldü!

FETÖ elebaşısının koltuk oyununu Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş deşifre etti.  Meclis Araştırma Komisyonunda konuşan Keleş, İslam'ın kaynağının Kur'an-ı Kerim ve Hazreti Peygamber olduğunu söyleyerek bunların dışındaki kaynakların sapmalara yol açtığını söyledi.

"HAZRETİ PEYGAMBERİ İSTİSMAR"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in liderliğindeki oluşumda dinin bilinçli şekilde kullanıldığını ifade eden Keleş, örgütün hedef ulaşmak için gayrimeşru olan davranışları meşru gibi lanse ettiğini söyledi. Keleş şöyle konuştu:

"Burada önemli bir din istismarı var. 'Gülen'in Peygamberimizle görüştüğü, kendisine talimatlar verdiği, bu talimatları da mensuplarına aktardığı' gibi ifadeler var. Bu tür ifadelerin İslam dininde hiçbir yeri yoktur. Bu hususta açık bir Hazreti Peygamber istismarı söz konusu.

KOLTUK OYUNU BÖYLE DEŞİFRE OLDU

Bazı sohbetlerinde Gülen, konuşması sırasında hafif ayağa kalkıyor ve tekrar oturuyor. Bu 'Hazreti Peygamberimiz oraya geliyor, kendisi de hürmet gereği ayağa kalkıyor, otur deyince oturuyor' anlamı taşıyormuş. Örgüt mensuplarının ifadelerinde bunları görüyoruz. Tabii bunları örgüt dışındakiler anlamıyor. Örgüt içinde tam anlamıyla bir bağlanma var.

BAŞINI AÇAN ÖĞRETMEN

Başörtülü bir öğretmen hanım, 28 Şubat sürecinde örgüt liderinin talimatıyla başörtüsünü açmış, uzun yıllar sonra başörtüsü serbestliği ortaya çıkınca, kendisine 'Neden başını örtmüyorsun?' denildiğinde o da 'Biz emirle örteriz' diye cevap veriyor. Bu tam anlamıyla teslimiyeti gösteriyor."