Abone Ol

Gülen'den şok talimat! Hüseyin Gülerce açıkladı

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, FETÖ üyelerine 'Hizmet hareketi' için intihara onay veren terörist başı Fetullah Gülen'in talimatını köşesine taşıdı.

Gülen'den şok talimat! Hüseyin Gülerce açıkladı

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 3 gün önce başlayan çatı davasında FETÖ'cü sanıklar suçlamaları inkar ediyor. Kendilerine kumpas kurulduğunu söyleyen sanıkların bu tavrı, bir dönem Gülen'in en yakınındaki isimlerden olan gazeteci Hüseyin Gülerce'nin de gündemindeydi.

Sanıkların inkarını Pensilvanya'dan gelen talimatların uygulaması olduğunu yazan Gülerce, Star gazetesindeki köşesinde ilginç ayrıntıları okurlarıyla paylaştı:

SANIKLARA İLETİLEN YAZILI NOT

"'Bakınız geçen haftadan bir örnek vereyim. Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada, tutuklu sanıklardan birinin farklı koğuştaki FETÖ sanığına göndermek istediği yazılı notun cezaevi yetkililerince ele geçirildiği görüldü. Notta şu yazılı: “Duruşumuz net. Suçlamaları kabul etmeyeceğiz. İmtihan sertleşiyor, gerekirse kalan ömrümüzü burada geçireceğiz. Sadakat testinden geçiyoruz." Sanıklardan Hüseyin Uğur Yazıcı, notu kendisinin yazdığını itiraf etti.

Yalan, inkâr, beddua, komplo, kumpas, ihanet F. Gülen’in karakteri olmuş. Darbeden iki ay sonra 23 Eylül 2016’da F. Gülen Alman "Die Zeit" ve İspanyol "El Pais" gazeteleri ile Alman haber ajansı DPA'ya Pensilvanya'da verdiği ortak mülakatta şöyle demişti:

“Erdoğan 15 Temmuz darbesini yıllar öncesinden planladı, sadece doğru anı bekledi. Yüze göze bulaştırılmış bir senaryo var karşımızda...”

12 KASIM 2016'DA İNTİHAR TALİMATI

Ne ibretliktir ki, CHP Genel Başkanı aylardır Gülen’in bu yalanını tekrarlayıp duruyor. Gülen’in, 12 Kasım 2016’da verdiği talimatı da unutmayalım:

“İntihar, küfürden sonra en büyük günahtır ama ‘Hizmet’ için arkadaşlar bunu da düşünmelidir…”