Abone Ol

İşte Güldür Güldür'ün Show TV yöneticilerine ecel terleri döktüren muhalif skeçleri

Medyafaresi.com özel haber- Show TV'nin en çok izlenen, en keyifli yapımlarından biri olan Güldür Güldür'den hayranlarını üzecek bir karar geldi. Cumartesi akşamlarına neşe katan program hakkındaki son kararı Show TV resmen duyurdu.

İşte Güldür Güldür'ün kriz yaratan muhalif skeçleri

Anıl Orman / Medyafaresi.com Özel Haber -

Usta oyuncu kadrosunun yanı sıra yeni ve genç isimlerin de yıldızını parlayan Güldür Güldür'den gelen üzen haberi kanal duyurdu. 

Ekran başındakileri kahkahaya boğan skeçleri ile kanalın da reyting listelerinde yüzünü güldüren eğlence programı cumartesi günü son kez ekranlara gelecek. 

Uzun yıllardır ekranlarda olan Güldür Güldür 13 Temmuz cumertesi akşamı sezon finali ile son kez Show TV ekranlarında olacak. 

Güldür Güldür Show’un bir skeçinde hükümete yakın medya kuruluşları ti'ye alınmıştı.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan 'Güldür Güldür Show'un 13 Mart'ta yayınlanan bölümünde bir gazetenin yazı işleri toplantısı hicvedildi; yayın yönetmeninin 'pozitif başlıklar' bulma çabası izleyenleri güldürdü.

İşte o video...

196’ncı bölümde yayımlanan “Ne haber” skecinde, oyuncu Ali Sunal haber sunumunu yaparken siyasi haberler kısmına sansür uygulayarak, haber kanallarına gönderme yaptı.

İşte o video...

Son zamanlarda kadına taciz ve şiddet vakalarındaki artışları ve bu saldırıların mahkemede adeta cezasız kalmasını eleştiren ekip üyeleri yer aldıkları skeçin içerisindeki şarkı ile göndermede bulundu.

İşte o video...

Medyafaresi.com özel haber