Abone Ol

Gülben Ergen ve Erhan Çelik uzlaşmak istemedi

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'ten şikayetçi olduğu soruşturma dosyası Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. İki tarafla da görüşen uzlaştırma memuru Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i uzlaşmaya ikna edemedi.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik uzlaşmak istemedi

Hürriyet'in haberine göre Şarkıcı Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'ten şikayetçi olduğu soruşturma dosyası Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. İki tarafla da tek tek görüşen uzlaştırma memuru Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i uzlaşmaya ikna edemedi. Erhan Çelik de Gülben Ergen de uzlaşmak istemedi.

Şarkıcı Gülben Ergen eski eşi Erhan Çelik’in sitesinin otoparkına girerek aracını çizdiğini iddia etmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Hemen ardından Erhan Çelik hakkında uzaklaştırma kararı da çıkaran Gülben Ergen, daha sonra da Çelik’in bu karara uymadığını belirterek mahkemeye başvurmuştu.

Savcılık ise bu başvurunun ardından Erhan Çelik hakkında zorlama hapis talebinde bulundu.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik uzlaşmak istemedi - Resim: 1


Gülben Ergen'e ölüm mesajları atan iki kişi kim çıktı?

Süreç işlerken Erhan Çelik de Gülben Ergen hakkında önce uzaklaştırma kararı, sonrasında da uymadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu.

Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu bu kez de GülbenErgen hakkında zorlama hapis talebinde bulunmuştu.

Mahkemenin savcılık talebi hakkında bir karar vermesi beklenirken, Gülben Ergen’in aracının çizilmesine ilişkin açılan soruşturma dosyası Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. Tarafları uzlaştırmak için savcılık tarafından görevlendirilen uzlaştırma memurları ikili ile görüştü.

Devamı için tıklayın