Abone Ol

Gülay Özdem'in sırrı ne? 11 kanal değiştirdi!

FOTO GALERİ- Son olarak FOX'taki spikerlik macerası kısa süren Gülay Özdem ekranların en dikkat çeken yüzleri arasında...

Gülay Özdem'in sırrı ne? 11 kanal değiştirdi!

GÜLAY ÖZDEM FOTOĞRAFLARI

Kariyerine radyoculukla başlayan Özdem’in bu istifası tabii ki ilk değil. Ünlü spikerin mesleki kariyerine baktığınız zaman sürekli iş değiştirdiği görülüyor.

Gülay Özdem kariyerine şu kanallarda devam etti: "MMC TV, Tatlıses TV, Cine5, Atv, tv8, Kanal 24, NTV, Habertürk, TRT Haber, A Haber ve FOX"

Gülay Özdem 3 yılda neredeyse tüm haber kanallarını ise gezmiş oldu.

Asıl mesleği Makine Mühendisliği olan 33 yaşındaki Özdem, radyoculukla başladığı kariyerinde haber spikerliğine ilk olarak Kanal 24’te adım atmıştı.

Güzelliği ve tarzıyla ünlü spiker Banu Güven’e benzetilen Özdem, çok geçmeden NTV’ye
transfer olarak ’Gece Bülteni’ni sunmaya başladı.Yayının geç saate alınması nedeniyle NTV’den ayrılan Gülay Özdem, Habertürk’le anlaştı.

Sadece iki gün yayına çıkan Özdem, Habertürk’ten ayrılık nedenini ’Acele karar vermişim, orada mutlu olamazdım’ diye açıkladı.

TRT Haber’e geçip, ’10’dan Sonra’ adlı programı sunan Gülay Özdem daha sonra A haber’e geçti.

Eleştiriler üzerine Özdem: "Sürekli kanal değiştiriyormuş gibi yansıtmalarından rahatsız oluyorum. Profesyonel düşünmek lazım. Teklif geliyor ve ben de o teklifi değerlendiriyorum. Kendimi daha iyi yansıtabileceğim ve işimi iyi yapabileceğimi düşündüğüm yerlerde çalışıyorum’ şeklinde konuşmuştu.

Gülay Özdem’in son durağı ise Fox TV oldu.

Özdem bu görevinden de iki gün önce istifa ederek ayrıldı.

Gazeteciler.com’a göre kanaldan yapılan açıklamada "Fox’ta umduğunu bulamadığı için ayrıldı. Gülay Özdem daha popüler ve daha geniş bir zamanda program yapmak istiyordu. Gece programı hem istediği içerikte hemde istediği saatte yer almadığı için ayrıldı. Bu isteğini de yönetime bildirdi. Yönetimde bu kararına saygı duydu ve yollar ayrıldı. Gülay Özdem kanalla her hangi bir sorun yaşamadı." denildi.

GÜLAY ÖZDEM FOTOĞRAFLARI