Abone Ol

Meral Akşener adaylığını resmen açıkladı

Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'na adaylığı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Meral Akşener adaylığını resmen açıkladı

Meral Akşener adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı ile ilgil sorulara cevap veren Meral Akşener, "Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin omuzlarıma yükleyeceği her türlü sorumluluğu almaya hazırız" dedi.


İşte Meral Akşener'in konuşmasından satır başları;

İnanıyoruz ki iktidarın tek alternatifi MHP'dir. Biz gizli v ekirli senaryoların bozulması için kararlıyız. İlkelerimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuzu örnek almak. Halkın sorunları dinleyen, halka kulağını kaptırmaktan korkmayan, ortak aklın istişare  yapmalıyız. Ben ülküdaşlarıma güveniyorum, ne mutlu Türk'üm diyene!

"KİMSE ÜST KURUL DELEGELERİMİZİN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR"

Öncelikle üst kurul delegelerimizin kimse üstünde değildir. Gerkeli imzalar toplandığı takdirde herhangi bir yargı merciine başvurmadan üst kuruldaki delegelerimizin kararının geçerli olacağını düşünüyorum.

"ARINÇ VE GÜL İLE BİRARAYA GELMEDİM"

Kimse üst kurul delegelerimizin üstünde değildir, imzalar toplandığı takdirde karar geçerli olur, bundan herkesin emin olmasını isterim. Defalarca cevap verdim ama iddialar devam etti. Önce Sapanca idi, ama sonra Manyas oldu. Ben hayatımda Manyas’a hiç gitmedim. Ben ne Sapanca’da ne de Türkiye’nin başka yerinde ne Sayın Abdullah Gül, ne Bülent Arınç ne de kimseyle bir araya gelmedim, MHP ile ilgili herhangi bir toplantıya katılmadım. Bu yalanın devam etmesini çok şaşkınlıkla karşıladığımı ifade etmek isterim. MHP’ye ait kişi ve siyasetçiler dışında kimseyle siyaset konuşmadım.

"HER TÜRLÜ SORUMLULUĞU ALMAYA HAZIRIZ"

Ben ve arkadaşlarım omuzlarımıza yükleyeceği sorumluluğu almaya hazırız. MHP’de görev yapan her ülküdaşımız aday olma hakkı vardır. Bugün adayım diyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hukuki bir tek metin üzerinden imza toplayacağız biz. 22 yıldır aktif politika yapıyorum ben. İşbirliği içinde rekabet derim hep. Önce kendi içimizde bu kavramı hayata geçirebilirsek güzel olur diye düşünüyorum.