Abone Ol

Göz6 evine kim veda etti?

Göz6 yarışmasının 2 Ocak 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde büyük final öncesi elenen ilk isim kızlar arasından oldu.

Göz6 evine kim veda etti?

Göz6 yarışmasının 2 Ocak 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde büyük final öncesi elenen ilk isim kızlar arasından oldu ve en az SMS desteğini alan yarışmacı Sereney Satıroğlu oldu. Göz6 evine ve Survivor 2017 hayallerine veda eden Serenay Satıroğlu adeta yıkıldı.

Göz6'da geçen haftaki eleme gününde büyük bir sürpriz yaşanmış ve kimse elenmemişti. Tüm yarışmacılar yılbaşına hep beraber girerken pazartesi günü itibariyle final haftası başladı. Göz6 evindeki ilk elemede kızlar evinde yapıldı. Elenen isim Serenay Satıroğlu oldu.

HERKES BİREYSEL YARIŞIYOR

Göz6 evinde artık bireysel oyunlar başladı. Evde herkes kendisi için yarışıyor. Yarışmacılar çekecekleri kura ile kendi takımından rakiplerini belirliyor. Turnuva usulü düşünürsek rakiplerini eleyen günün kazananı dokunulmaz oluyor geride kalanlar SMS'e çıkıyor.

HER GÜN BİR KİŞİYLE VEDALAŞILIYOR

Büyük finalde 2 erkek 2 kadın yarışmacı kalacak. Büyük finalde yarışma olmayacak. Göz6 evinin izleyicileri Survivor 2017 yarışmasına gidecek yarışmacıyı SMS'leri ile belirleyecek.

Geçen Cuma akşamı yayınlanan bölümde çekilen kuraya göre Pazartesi günü kızlar takımından bir yarışmacı, Salı günü de erkeler takımından bir yarışmacı Göz6 evine veda edecek. Salı günü yayınlanacak programda Çarşamba ve Perşembe günü için yeni kuralar çekilecek. Büyük finale kadar önümüzde ki hafta Göz6 her gece canlı yayınlanacak.