Abone Ol

Goncagül Sunar: Kötülerin dünyasında yaşıyoruz!

Her Şey Mümkün ile izleyicilerin karşısına çıkan Goncagül Sunar, kötülerin dünyasında yaşadığımızı söyledi ve "İyilerin sonunda kazandığına inanmıyorum" dedi.

Goncagül Sunar: Kötülerin dünyasında yaşıyoruz!

Akşam’dan Sibel Ateş’e konuşan ünlü oyuncu, en son rol aldığı ve vizyona yeni giren ‘Her Şey Mümkün’ filminde iyilerin eninde sonunda kazanması gibi bir durumun anlatıldığını ifade etti. İyilerin sonunda kazandığına şahsen inanmadığını anlatan oyuncu, “Sanırım kötülerin dünyasında yaşıyoruz” dedi.

‘AŞK BU ÇAĞA AİT BİR DUYGU DEĞİL’

Aşkın sert acıtıcı ve tutkulu bir şey olduğunu belirten Sunar, “İnsanlar ıvır zıvır yüksek duygulara aşk deyip duruyor. Kimi zaman lafın gelişi âşık oldum deniyor bazen bir filme bir kitaba bir şarkıya bir çocuğa. Aşk, aslında bu çağa ait bir duygu bile değil artık” açıklamasını yaptı.

ALBÜM MÜJDESİ

Sevenlerine albüm müjdesini de veren Sunar, “Beni çok heyecanlandıran bir projeye başladık. Garaj Stüdyo öncülüğünde fiziki olmayan bir albüm çalışmam var. Dijital ortamda dinlenebilecek. Ardından klip çekimleri gelecek. Şu ara yazıyor ve beste yapıyorum. Bir yandan da eskileri ayıklıyorum” ifadelerini kullandı.