Abone Ol

Gonca Vuslateri nikahından fotoğrafları paylaştı

Bir süre önce "gizlice" evlenen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri,düğünün ardından düzenlediği "evlilik kutlaması"nın fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

Gonca Vuslateri gizli fotoğrafları paylaştı

Yılbaşı tatili için Phuket’e giden ve orada bir süredir birlikte olduğu ses mühendisi Edip Burak Ertoğan evlenen Gonca Vuslateri, “Evet, evlendim. Ortada bir ton negatif mevzu varken düğün yapmayacağımı söyledim. Mutluluğu yaşamayı feda edeyim ama kendim mutlu olayım. İstanbul’a dönünce 5-6 kişinin katılacağı sade bir kutlama yapacağım. Kutlama Atilla Özdemiroğlu’nun dizinin dibinde olacak” demişti.

Vuslateri o kutlamanın fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.Vuslateri paylaştığı fotoğrafın açıklamasına, "Yüzüksüz geldik.. Yüzüklerimizi takti Attila .. Ve son bestesiydi aslinda yuzuklerimiz .. Icinde kalakaldik dinlerken. Ve sevdiklerim icin,guzel dilekleri icin .. Giydim gelinlik.. Sakin sessiz.. Sevdiklerimizle, aile evinde .. Ailemiz olmus arkadaslarimizla.." diye yazdı. katılacağı sade bir kutlama yapacağım. Kutlama Atilla Özdemiroğlu’nun dizinin dibinde olacak” demişti.

Gonca Vuslateri nikahından fotoğrafları paylaştı - Resim: 1Gonca Vuslateri kocasının Türk olduğunu biliyor mu?

Gonca Vuslateri nikahından fotoğrafları paylaştı - Resim: 2Gonca Vuslateri gizlice evlendi!