Abone Ol

Gökhan Töre'nin aşkı Halime Hatun çıktı!

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Töre'nin, Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterini canlandıran Esra Bilgiç ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Gökhan Töre'nin aşkı Halime Hatun çıktı!

Beşiktaşlı Gökhan Töre, geçen hafta Kuruçeşme'de bir bar çıkışı ismi öğrenilemeyen yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Töre'nin yeni aşkının, Diriliş Ertuğrul dizisinin Halime Hatun'u Esra Bilgiç olduğu ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA YOK

Uzun zamandır Engin Altan Düzyatan ile birlikte başrol paylaşan Esra Bilgiç, en gizemli kişiler arasında yer alıyor. Sosyal medya ile pek ilgilenmeyen Esra Bilgiç, çoğu zaman hiç bir yerde de gözükmüyor. Gece dışarı bile çıkmayan Esra Bilgiç'in en çok merak edilen kişiler arasında yer alması ve özellikle sevgilisinin kim olduğu hakkında çeşitli rivayetlerin dolaşması nihayet sona erdi.

BAR ÇIKIŞI YAKALANDILAR

Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı görüntülenen Esra Bilgiç her ne kadar görüntü vermek istemese de iş işten geçti. Yanında Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Gökhan Töre'nin de bulunması ikilinin ilişki yaşadığını ortaya koydu.

YAKINDA EVLENECEKLER

Uzun zamandır birlikte oldukları öğrenilen Esra Bilgiç ve Gökhan Töre'nin tam 1,5 ay sonra evlenecekleri de iddia edildi. Konu ile alakalı ise çiftten herhangi bir açıklama gelmedi.