Abone Ol

Son dakika spor haberleri.. Gökhan Töre Almanya'da operasyon geçirdi

Flaş haber... Gökhan Töre'nin Almanya'da Ertuğrul Karanlık tarafından ameliyat edildiği iddia edildi.. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya konu ile ilgili bu güne kadarki en net açıklamayı yaptı.

Gökhan Töre'yi Beşiktaş'tan kovulan doktor mu ameliyat etti?

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin durumu her gün yeni bir boyut kazanıyor.
Sakatlığı sürekli tartışılan Gökhan Töre, iki gün önce tedavi olmak için Almanya'ya gitmiş ve ameliyat olmayacağını açıklamıştı.

ERTUĞRUL KARANLIK İLE OLAN FOTOĞRAF SORU İŞARETİ YARATTI
Ancak bugün sosyal medyaya düşen ve içinde geçen sezon kulüple ilişkisi kesilen Dr. Ertuğrul Karanlık'ın olduğu fotoğraf olaya yeni bir boyut kazandırdı ve tartışma konusu oldu.
Gökhan Töre'nin Almanya'da Ertuğrul Karanlık tarafından ameliyat edildiği algısının oluşması üzerine Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya konu ile ilgili bu güne kadarki en net açıklamayı yaptı.
Sarper Çetinkaya, Gökhan Töre'nin Ertuğrul Karanlık tarafından ameliyat edilmediğini sadece Almanya'daki tedavisi için oyuncunun isteği ile doktor bulma konusunda yardımcı olduğunu söyledi.

SARPER ÇETİNKAYA : "AMELİYAT DEĞİL BİR ANJİYO ÇEŞİDİ"
Töre'nin uzayan sakatlığını da ayrıntısı ile anlatan Çetinkaya, "Gökhan Töre Fenerbahçe maçında aldığı darbelerle sağ ayak bileğinden sakatlanmıştı ve şişme olmuştu. Antrenmanlara çıktı ama Konya maçının ısınması esnasında esas şikayetler başladı. Ayak bileğinde bir damar tıkanması oluştu. İlaç ile tedavi etmeye çalıştık. Fakat ilaç ile iyileşmeyince böyle bir operasyon şart oldu.
Bu operasyon bir ameliyat değil. Bizim önerdiğimiz bir anjiyo çeşidi. Bildiğimiz kadarıyla yapılan operasyonda damar balonla açıldı. İğneyle olacak bir tedavi değil. Sahalara dönüşü için raporları bekliyoruz ama zaten anjiyo olduğu için normal dinlendirsek bile 2 haftada döner. Eğer kan sulandırıcı kullanırsak bu süreç daha da uzayabilir. Bu nedenle kesin bir tarih veremiyoruz" dedi.

"OYUNCU TEDAVİ OLACAĞI YERİ KENDİ SEÇME HAKKINA SAHİP"
Oyuncunun Almanya'da tedavi olma isteğinin normal olduğunu söyleyen Çetinkaya, "Bu tedavini Türkiye, Almanya veya Avusturya'da bir şekilde yapılması gerekiyordu.
İnsan ve sporcu hakkı olarak sporculara tanıyı koyup tedavi belirtmemiz gerekir. Hiçbir sporcuya burada tedavi ol diyemezsiniz. Bizim bilgimiz dahilinde yönetim kurulundan bu karar çıkar. Oyuncu tedavilerin yapılacağı yeri kendi belirler. Saygı duymamız lazım. Nerede yapıldığı önemli değil. Ben ona Salzburg'da da doktor önerdim o başka yere gitti. Önemli olan iyileşmesi "diye konuştu.