Abone Ol

Gökhan Özoğuz: A Haber'i nasıl şikayet edeceğim? Bilen var mı?

Athena müzik grubunun solisti Gökhan Özoğuz, attığı bir tweet'ini akşam haberlerinde "Devletle PKK'yı bir tuttu" diyerek sunan a Haber'i şikâyet edeceğini söyledi.

A Haber'i nasıl şikayet edeceğim, bilen var mı?

Son aylarda birbiri ardına yaşanan orman yangınlarına ve Kaz Dağları'nda binlerce ağacın kesilerek altın aranmasına tepki gösteren Özoğuz, "Daha da çok yapın! Bunlar iyi günler. Ülkenin tüm Ormanlık alanları çöle dönene kadar Altın aratın! Yahu nedir bu ara Ormanlardan istedikleri?" diye yazdı. Özoğuz, sözlerinin devamında da, "PKK orman yakar, diğeri altın arar. Hiçbir farkları yok! Doğamız yok oluyor. Olan yine orada Yaşayan kalka oluyor. Yazık!" ifadelerini kullandı.

Özoğuz'un söz konusu tweet'ini "skandal sözler" diyerek haberleştiren a Haber, "Gökhan Özoğuz devletle PKK'yı bir tuttu" dedi.

Bunun üzerine Özoğuz, sosyal meyda hesabından, "a haberi bu haberinden dolayı şikayet edeceğim ama nasıl bilen var mı?" diye sordu.

Gökhan Özoğuz: A Haber'i nasıl şikayet edeceğim? Bilen var mı? - Resim: 1

PKK'ya bağlı olduklarını belirten 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' orman yangınlarını üstlenmiş, grup yaptığı açıklamayla, "İzmir, Muğla, Mersin, Antalya ve Balıkesir’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ilde çıkan onlarca orman yangınını üstleniyoruz" demişti.