Abone Ol

Gizem Karaca'nın nikah tarihi belli oldu

Mayıs ayında sevgilisi Kemal Ekmekçi’yle nişan yüzüklerini takan Gizem Karaca, 16 Eylül’de Bodrum’da bir plajda yapılacak törenle dünyaevine girecek.

Gizem Karaca'nın nikah tarihi belli oldu

İki yıldır birlikte olan Gizem Karaca ve Kemal Ekmekçi'nin düğün tarihleri belli oldu. Geçtiğimiz mayıs ayında Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen bir törenle nişanlanan çift, 16 Eylül'de Bodrum Nikki Beach Resort &SPA'da düzenlenecek bir törenle hayatlarını birleştirecek. Şu sıralar Kudret Sabancı'nın yeni filmi 'Vecihi Hürkuş'ta başrolü Hilmi Cem İntepe'yle paylaşan Karaca, bir yandan sete giderken, diğer yandan da düğün hazırlıklarıyla ilgileniyor. Düğünden sonra işlerinin yoğunluğundan dolayı balayına çıkamayacak olan çift, ilk fırsatta Hawaii ya da Maldivler'e gidecek.

Hazırlıkları için Concept Organizasyon'la anlaşan çiftin düğün teması, Bodrum'u ve denizi yansıtacak. Oyuncunun özel olarak çiçeklerle hazırlanmış gelinliği ve damatlık modacı Erol Albayrak imzası taşıyacak. Aslen Rizeli olan işletmeci Ekmekçi ve Karaca çifti, 700 kişilik düğünleri için Bodrum'a gelecek konuklarına, çeşitli bölgelerden uçak kaldıracak.