Abone Ol

Gizem Kara kimdir nereli kaç Yaşında?

İstanbul'da bir çete soruşturması kapsamında Ünlü DJ Kerimcan Durmaz ile birlikte ifadesi alınan şarkıcı Gizem Kara kimdir? Soruşturma dosyasında çetenin Gizem Kara'yı da tehdit ettiği iddiası da yer aldı. Peki Gizem Kara'nın bu olayla ilgisi nedir?

Gizem Kara kimdir nereli kaç Yaşında?

Sarallar grubuyla bağlantılı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 5'i tutuklandı. Şüphelilerle DJ Kerimcan Durmaz ve şarkıcı Gizem Kara'nın irtibatı tespit edildi.

İddialara göre, DJ Kerimcan Durmaz, sosyal medya üzerinden şarkıcı Arto ile tartıştı. Bunun üzerine Kerimcan Durmaz, Sarallar grubunun bir üyesine "Arto'nun kulağını çeker misiniz" dedi.

Bu görüşmeden kısa bir süre sonra Arto, Kerimcan Durmaz ile ilgili sosyal medyadaki olumsuz paylaşımlarını durdurdu.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Kerimcan Durmaz polisin telefon dinlemesine takılınca emniyete çağırılıp şüpheli olarak ifadesi alındı. Soruşturma dosyasında çetenin şarkıcı Gizem Kara'yı da tehdit ettiği iddiası da yer aldı.

Polisin takibine takılan telefon görüşmelerinde çete üyelerinin Gizem Kara’yı tehdit ettikleri belirlendi. Bu olay nedeniyle Gizem Kara'nın polis tarafından ifadesi alındı. Gizem Kara, tehdit olayından haberdar olmadığını öne sürdü.

GİZEM KARA KİMDİR?

17 yaşında iken TRT Radyosu’nu 1.likle kazanmış ardından Türk Halk Müziği eğitimi almıştır. Ardından Konservatuvar Bölümü’nü kazanmış ancak gidememiştir.

1988 yılında dünyaya gelen sanatçı anne tarafından aslen Giresun Tirebolu, baba tarafından ise aslen Balıkesir Bandırma Roman asıllıdır.

Gizem Kara Gül Olur mu Dikensiz isimli parça ile gönüller fethetmiştir. İlk albümü Olmaz Olsun Ayrılıklar toplam 11 parçadan oluşmaktadır. Olmaz Olsun Ayrılıklar, Hayatım Paramparça, Gönül Yarası, Ben Ölürüm, Sadece Sevdim, Ah Anam gibi parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanan Gizem Kara Karadeniz’de, Karadeniz’in Prensesi olarak anılmaktadır.