Abone Ol

Gerçek ortaya çıkacak mı? Kadın 26. bölüm fragmanı

Kadın dizisi 25. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Sarp, kendisinden bir şeyler gizlendiğini öğreniyor ve işin peşini bırakmamaya kararlı...

Gerçek ortaya çıkacak mı? Kadın 26. bölüm fragmanı

Dün akşam yayınlanan son bölümün ardından 26. yeni bölüm fragmanını da yayınlayan Kadın dizisinde Bahar, iliğin bulunmasıyla büyük sevinç yaşıyor. Peki Şirin, Sarp'a ulaşabilecek mi?

FOX TV'nin heyeacanla takip edilen dizisi Kadın dün akşam yine herkese duygu dolu anlar yaşattı. Kadın 26. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

KADIN 26. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bahar ilik bulunduğunu öğreniyor. Büyük sevinç yaşayan Bahar iliğin Şirin'den geleceğini öğrenecek mi? Şirin ise Sarp'a ulaşmak için her yolu deniyor. Gerçekleri Sarp'a iletebilecek mi merak konusu.

Kadın 26. bölüm fragmanı

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pırıl ve Suat’ın gizli gizli konuştuğunu duyan Alp’in duydukları hiç hoşuna gitmeyecektir. Artık yönlendirilmekten ve hayatına karışılmasından sıkılan Alp’in Suat ve Pırıl’a karşı bir planı vardır.

Şirin ise Alp ile karşılaştıktan sonra aldığı tehditlere rağmen bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Şirin’in iliğinin Bahar’a uyduğunu öğrenen Hatice ve Enver buna hem çok sevinir, hem de bir yandan düşüncelidir. Çünkü hem Şirin’i hem de Bahar’ı ilik nakli için ikna etmek hiç kolay olmayacaktır..