Abone Ol

Geniş Aile Her Türlü'nün fragmanı yayınlandı

Geçen yıl vizyona giren Geniş Aile Yapıştır filminden sonra Geniş Aile Her Türlü filmi vizyona giriyor. Filmin fragmanı yayınlandı.

Geniş Aile fırtınası devam ediyor

Yaklaşık 1 milyon izlenme sayısından cesaret alan film ekibi, dizisi ile yıllarca reyting rekorları kıran Geniş Aile'nin ikinci filmini çekmeye karar verdi.

Filmde "Cevahir" karakteri ile bildiğimiz Ufuk Özkan, "Koyu Bilal" karakteriyle Fırat Tanış, "Ulvi" karakteriyle Bülent Çolak ve "Müfit" karakteriyle Ahmet Sarsılmaz da oynuyor. Muaz Kalaycı'nın da kısa bir rolünün olduğu filmde "Zekai" ve "Kütük" de yer alıyor. Geniş Aile filminde izleyicilere Şinasi Yurtsever ve Özge Ulusoy sürprizi de var.

"Geniş Aile"nin yaratıcısı ve senaristi Cüneyt İnay filmin fragmanından fazlasını vaad ediyor. İnay, filmle ilgili haberaktuel.com'a yaptığı esprili açıklamada, “Bu filme, Geniş Aile Yapıştır'a göre hazırlanmak için daha çok zamanımız oldu. Geniş Aile Her Türlü'ye daha iyi hazırlandık diyebilirim, hatta film hazırlığına çok dalıp filmin çekim tarihini biraz geçirdik. Yeni oyuncularımız adaptasyon sürecini çabuk atlattı. Şinasi Yurtsever, İnter ile görüşme halindeyken son gün imza attırdık, o bölgede çok sıkıntı yaşamadık. Özge Ulusoy uzun boyuna rağmen hızlı... Geniş Aile fanatiklerini güzel günler bekliyor.” dedi.

KKTC ve İstanbul'da çekilen ve yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı  filmin 4 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.

Filmle ilgili tüm bilgiler genisaileherturlu.com  internet sitesinden yayınlanıyor.

haberaktuel