Abone Ol

Genç modelin feci ölümü: Bizi sevişirken izlemek istedi

İngiltere, 26 yaşındaki genç model Jordan Gratwick'in ani ve korkunç ölümünü konuşuyor.

Genç modelin feci ölümü: Bizi sevişirken izlemek istedi

26 yaşındaki model ve oyuncu Jordan Gratwick, İngiltere'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Partide tanıştığı bir çiftle ‘eğlenceli’ bir gece geçirmek için, çiftin 1.5 milyon dolarlık malikanesine konuk oldu. Ancak gecenin sonu korkunç bitti.

Genç modelin feci ölümü: Bizi sevişirken izlemek istedi - Resim: 1

'BİZİ SEVİŞİRKEN İZLEMEK İSTEDİ AMA YERE YIĞILDI'

Genç modelin feci ölümü: Bizi sevişirken izlemek istedi - Resim: 2

Jordan Gratwick 26 yaşındaydı.

Genç modelin feci ölümü: Bizi sevişirken izlemek istedi - Resim: 3


Laima daha sonra verdiği ifadede ‘Erkek arkadaşımla beni sevişirken izlemek istediğini söyledi. Brandon, Jordan’ın bana asla dokunmamasını söyledi. Gitmek istediğimi söyledim. Ancak Jordan çok kötü görünüyordu. Brandon’ın boğazına yapıştı ve çok korktum, onu öldürecek ve bana tecavüz edecek zannettim' dedi.
Laima Sinka ve erkek arkadaşı, eğlenceli bir gece geçirmek istediklerini söyledi.


İki erkeğin tartışmak için odadan çıktığını söyleyen Laima, daha sonra Jordan’ın ağzından köpükler geldiğini ve yere yığıldığını ifade etti.

Panikle genç modelin babasını arayan ikili, hastane ekipleri gelene kadar Jordan’ın çoktan yaşamını yitirdiğini fark ettiklerini söyledi.

Jordan’ın kız arkadaşı ise, genç modelin alkol problemi olduğunu ve uzun zamandır bu konuda tedavi gördüğünü belirtti. Ancak vücut geliştirmeye kafayı takan genç modelin kanında uyuşturucunun yanı sıra çok miktarda stereoid bulunduğunu ve kaslarının büyümesi için çeşitli karışımları koluna zerk ettiğini söylüyor.