Abone Ol

Genç kızı domuz ahırına kapatıp günlerce tecavüz etti

Güney Avustralya'da 20'li yaşlarında bir kadın bir kanepeye kelepçelendi, çıplak olarak soyuldu ve çiftçi Gene Charles Bristow tarafından domuz kulübesinde günlerce cinsel tacize uğradı. Genç kadın cani adamın elinden bakın nasıl kurtuldu.

Genç kızı domuz ahırına kapatıp günlerce tecavüz etti

Ürpertici olay Güney Avustralya'nın Meningie kentinde yaşandı. 26 yaşındaki genç kadın reklamlarda gördüğü Gene Charles Bristow ismindeki bir çiftçinin verdiği iş ilanı için başvuru yaptı.

Genç kadının başvurusuna olumlu yanıt veren cani adam çiftliğe götürdüğü kadına önce bir kanepeye kelepçeledi. Daha sonra genç kadını soyarak defalarca tecavüz etti. Olay bakın nasıl gelişti...

Güney Avustralya'da yaşayan Gene Charles Bristow ismindeki bir çiftçinin verdiği iş ilanının altıdan dehşet verici bir olay çıktı. Verdiği ilandan sonra 27 yaşındaki turist bir kadının başvurusuna olumlu cevap veren cani adam genç kadınla buluşup çiftliğe doğru yola çıktı.

Ancak durum hızlı bir şekilde yön değiştiriyor ve 54 yaşındaki Bristow 26 yaşındaki genç kadını çiftlikteki bir domuz kulübesine kapatıyor. Genç kızı kulübesinde bulunan koltuğa zincire bağlıyor ve 2 gün boyunca cinsel istismarda bulunuyor.

Genç kızı domuz ahırına kapatıp günlerce tecavüz etti - Resim: 1

Telefonu elinden alınan talihsiz kadın yardım çağrısı yapamıyor. Ancak işkence sırasında zincirlerinden kurtulmanın bir yolunu bulan kadın ailesine ve polisini uyarmak için dizüstü bilgisayarını kullanarak haber veriyor. Cani adam sırt çantasındaki dizüstü bilgisayarını almayı unutması genç kızın kurtuluşu oldu.

Olay sonrası tutuklanan cani adam mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme ise 54 yaşındaki Bristow tecavüz olayını 2017 yılında 25 yıllık karısı, oğlu ve oğlu eşiyle birlikte çiftlikte yaşadığı zaman meydana geldiğini açıkladı.

Yasal olarak ismi açıklanmayan genç kadını kaçırılma olayında 54 yaşındaki Bristow ağırlaştırılmış kaçırılma, tecavüz ve uygunsuz saldırısından suçlu bulundu.