Abone Ol

Bağdat Caddesinde genç kıza tecavüz eden sapık, dijital kameralar sayesinde yakalandı

İstanbul'da Bağdat Caddesi'ndeki bir adreste üniversite öğrencisi genç kıza tecavüz ettikten sonra kaçan zanlı, polisin yıldırım operasyonuyla kapısına kadar 'dijital kameralarla' takip edilip yakalandı.

Üniversiteli kıza tecavüz eden sapığın ilk ifadesi: Şeytana uydum

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek önce saldırganın eşkalini belirledi.

Şüphelinin olaydan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı daha sonra bir minibüse bindiğini tespit etti.

Şüphelinin bindiği minibüs kamera görüntüleri kullanılarak Pendik'e kadar takip edildi.

Bağdat Caddesinde genç kıza tecavüz eden sapık, dijital kameralar sayesinde yakalandı - Resim: 1Bağdat Caddesi sapığı nerede yakalandı?

Minibüsten inen şüpheli evinin bulunduğu sokağa kadar kamera görüntüleri kullanılarak izlendi. Burada yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenen şüpheli Cengiz A. dün sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.

POLİSTE KAYDI ÇIKTI

Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A. sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.'nın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi. Evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu ele geçirilen şüphelinin poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve “Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım" dediği öğrenildi.