Abone Ol

Genç kadına kendi bebeğini pişirip yedirdiler

Irak parlamentosunun Yezidi kadın milletvekili Vian Dakhil terör örgütü DEAŞ'ın insanlık dışı eylemlerini verdiği röportajla paylaştı. Dakhil, terör örgütünün açlıktan ölmek üzere olan bir kadına bir yaşındaki oğlunu pişirip yedirdiklerini anlattı.

Genç kadına kendi bebeğini pişirip yedirdiler

Irak Parlementosu'nun Yezidi kadın milletvekili Vian Dakhil, terör örgütü DEAŞ'ın Irak'ta gerçekleştirdiği insanlık dışı eylemlerini ve bizzat tanık olduğu olayları Mısır televizyonuna verdiği röportajda anlattı.

Dakhil'in gözyaşları içinde anlattığı olaylardan belki de en korkuncu kendi oğlunun etini yiyen anne... Genç bir kadın seks kölesi yapılmak üzere DEAŞ tarafından kaçırılıp 3 gün bir hücrede aç susuz bırakıldı. Ardından kadına bir tabakta biraz pilav ve et verildi. Kadın açlıktan ölmek üzereyken ne olduğunu hiç düşünmeden yedi. Yemeği bitince de kadına "Az önce bir yaşındaki oğlunun etini yedin. Onu pişirip sana yemek yaptık" denildi.

Bir diğer olayda ise DEAŞ'lı teröristler ,10 yaşındaki bir kızın cesedine babasının gözü önünde tecavüz etti. Sonra da adamın diğer 5 kızını alıkoydu.