Abone Ol

Genç kadın korkudan cinsel ilişki yaşayamıyor

Her kadının kendini iyi hissettiği ve güvendiği bir korunma yöntemi var ancak bu kadında hiçbir yöntem işe yaramayınca genç yaşında 4 çocukla kaldı.

Genç kadın korkudan cinsel ilişki yaşayamıyor

Emma Brown isimli kadının 12, 11, 5 ve 1 yaşlarında tam 4 tane çocuğu var. Fakat The Sun'da yayınlanan habere göre Brown'un çocuk sahibi olmak gibi bir planı yoktu. 17 yaşında eşiyle tanışan Brown, %99 etkili doğum kontrol iğnesi yaptırmasına rağmen hemen hamile kaldı.

19 yaşındayken ilk çocuğunu kucağına alan genç kadın, büyük bir şok yaşadı ve bunun bir kez daha tekrarlanmaması için doktorunun da tavsiyesiyle doğum kontrol hapı kullanmaya başladı.

Doğum kontrol haplarını hiç sektirmeden kullanmasına rağmen kızı sadece 1 yaşındayken bir kez daha hamile kaldı. Eşiyle de arası bozulan Brown, 20 yaşında 2 çocukla yalnız kaldı.

Milliyet'in haberine göre birkaç yıl süren mücadeleden sonra hayatına başka birisi girdi. Başka bir çocuğa ne gücü ne arzusu olmadığı için bu kez çifte önlem alarak hem doğum kontrol hapı hem prezervatif kullandı.

Bu da yeterli olmayınca sadece 4 ay sonra yine hamile olduğunu öğren Brown bebeğini kucağına alınca büyük bir mutluluk yaşadı ancak bu duruma daha fazla dayanamıyordu.

Seks yapmaya korkar hale geldi. Sadece 25 yaşında olmasına rağmen doktoruna gidip kısırlaştırılmak için yalvardı. Doktor isteğini geri çevirerek spiral taktı. Geçtiğimiz yıla kadar spiral işe yaradı ancak geçen yıl yeniden hamile kaldı. 4 çocuğun sorumluluğunu birden alan Brown'un eşi "hayatını yaşamak" istediği için ayrılma kararı aldı.

Artık biriyle birlikte olmaktan korktuğunu söyleyen genç annenin durumu karşısında doktorlar da büyük bir şok yaşadı ve genç kadının kısırlaştırılmasına karar verdiler.

Brown, "Şu anda hamile kalma ihtimalim 0 ama hala seks yapmak beni endişelendiriyor." diye konuştu.