Abone Ol

Genç kadın evinde dehşeti yaşadı! Yaptıkları iğrenç

Samsun'da korku filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. 37 yaşındaki genç kadın, gece yarısı işyerinden arkadaşıyla, tek yaşadığı dubleks evine geldi. Üst katta sesler duyan genç kadın, burada tanımadığı bir adamla karşılaştı.

Genç kadın evinde dehşeti yaşadı! Yaptıkları iğrenç

Genç kadın, arkadaşıyla birlikte adamı etkisiz hale getirip polise teslim etti. Adının Gültekin D. olduğu öğrenilen şahıs, yaklaşık 3 saat sonra serbest kaldı ve aynı eve tekrar gitti.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, evde kimse olmadığını anlayan Gültekin D., bu kez genç kadının yatağına yattı ve kadının iç çamaşırlarıyla kendini tatmin etti.

Gültekin D., daha sonra evi ateşe verip kaçtı.

O anlar ise saniye saniye evin güvenlik kameralarına yansıdı…

Samsun Atakum İlçesi’nde meydana gelen olayda; 37 yaşındaki A. Y., kendisine ait iş yerini kapattıktan sonra arkadaşı Muharrem A. ile birlikte gece yarısı kendisine ait dubleks eve gitti.

Genç kadın, kapıyı açıp içeriye girdikten sonra üst kattan ayak sesleri duydu. Arkadaşıyla birlikte odaları tek tek kontrol eden kadın, yatak odasında kapının arkasında gizlenen 31 yaşındaki Gültekin D.’yi görünce büyük bir korkuya kapıldı.

3 SAAT SONRA EVE TEKRAR GELDİ

Kadın ve arkadaşı zanlıyı etkisiz hale getirip polise teslim etti ve korktuğu için arkadaşının evine gitti. İfadesinin alındıktan sonra serbest bırakılan Gültekin D. yaklaşık 3 saat sonra aynı eve tekrar geri döndü. Korktuğu için geceyi başka bir arkadaşında geçirmeye giden Yılmaz’ın evde olmadığını anlayan Gültekin D. bir kez daha eve girdi.

YATAĞA YATTI, KENDİNİ TATMİN ETTİ

Eve girdikten sonra bir süre genç kadının yatağına yatan Gültekin D., bir süre sonra elbise dolabından kadının iç çamaşırlarını alarak kendisini tatmin etti. Ardından da evi ateşe veren Gültekin D. daha sonra evi terk etti. Güvenlik kameralarından tespit edilen Gültekin D. bir kez daha gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü.

İfadesinin ardından bu kez de çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı. Evde yapılan incelemede, Gültekin D.'nin mutfak penceresindeki sinekliği keserek eve girdiği tespit edildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Nöbetçi mahkeme ifade veren Gültekin D., suçlamaları kabul etmedi. Sanık eve kapıdan girdiğini söyleyerek, “Kapıyı bana biri açtı. Alkollü olduğum için kim bilmiyorum. Sinekliği kesip içeriye girmedim. Bu eve daha önce eskort bir kızla birlikte olmak için gelmiştim. Olay akşamı da yine o kadın için bu eve geldim. Kötü bir niyetim yoktu” dedi. Ancak yapılan incelemelerde, sanığın kapıdan girmediği ve evin etrafında dolaşarak içeriye girmek için bir yer aradığı güvenlik kameralarına takıldı.

“EVE GİDEMEZ OLDUM”

Gültekin D.'den şikâyetçi olan A. Y., yargılamanın devam ettiğini belirterek, “Sanık tutuksuz yargılanıyor. Ancak ben korkudan evime giremez oldum. Yalnız evde kalamıyorum. Evde bulunan paramı da almış. Evimde 70 bin liralık hasar oluştu. İş yerimi de sattım. Hayatım o geceden sonra değişti. Elini kolunu sallayarak geziyor. Ve ben çok korkuyorum. Hala daha tehdit telefonları ve mesajlar geliyor. Bu şehirden gideceğim” diye konuştu.

(SÖZCÜ - İsmail AKDUMAN)