Abone Ol

Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu! İşte 7 Mart gün birincisi

Gelinim Mutfakta puan durumu perşembe günü birinci olan yarışmacıyı gösterdi. 7 Mart 2019 tarihli bölümde yaşanan gelişmeler programın takipçilerini ekran başına kilitlerken yeni bölümde oldukça eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu! İşte 7 Mart gün birincisi

Gelinim Mutfakta günün birincisi kaynanaların yemekleri tatmalarının ardından verdikleri puanlamalar sonrasında ortaya çıktı. Haftanın finaline çok kısa bir süre kala genel puan durumu da yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte Gelinim Mutfakta’da bugün yaşananlar ve puan durumu ile detaylar…

Güneş, bir önceki bölümde gelinlerin kaynanalara yapacakları olan şakayı ifşa etmişti. Bu yüzden diğer gelinler ona güvenemeyeceklerini söylemişlerdi. Bu bölümde ise, yayın öncesi ve yayın zamanı onunla konuşmayarak, uzaklaşarak dışlayıcı bir davranış sergilediler.

Fatih Ürek bu durumu gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Gelinlerden açıklama bekledi. Gelinler güvenlerini kıran o hareketten sonra Güneşin yanında konuşmayacaklarına dair karar aldıklarını dile getirdiler. Güneş, yaptığı hareketin arkasında dururken, kaynanalar diğer gelinlerin bu davranışını acımasızlık olarak değerlendirdiler.

GELİNİM MUTFAKTA 7 MART 2019 PUAN DURUMU

Kanal D ekranlarının sevilen programında gelin adayları günü birinci sırada tamamlayabilmek için yarıştılar. Haftalık bazda elde ettikleri puanlarla gelinler avantaj elde edecekler.

Günün en düşük puanını alarak sonuncu sırada yer alan isim 7 puanla Nergis oldu.

Günün en düşük ikinci puanını alan ikinci gelini ise 11 puanla Gülcan olarak açıklandı.

En yüksek puanı alarak çeyrek altının sahibi olan gelin ise 16 puanla Ezgi oldu. Güneş ise 14 puanla günü ikinci sırada tamamladı.