Abone Ol

Gelinim Mutfakta Başak Kuvel kimdir? Reyhan Hanımla fena tartıştı

Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın üçüncü gününe Başak ile Reyhan Hanım'ın kavgası damga vurdu. Peki Gelinim Mutfakta Başak Kuvel kimdir nereli? Reyhan Hanımla neden kavga etti? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta Başak Kuvel kimdir? Reyhan Hanımla fena tartıştı

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın üçüncü gününde ortalık fena karıştı. Reyhan Hanım, gelini Ezgi'nin yemeğine 5 puan verince Burcu, Ezgi'nin özellikle sinyal vermek amaçlı yemeğini fazla kavurduğunu ve Reyhan Hanımın da bu yüzden gelinine en yüksek puanları verdiğini iddia etti.

REYHAN HANIM STÜDYOYU TERK ETTİ

Bu suçlamalar karşısında çileden çıkan Reyhan Hanım ile Başak arasında çok büyük tartışma yaşandı. Ardından Reyhan Hanım Başak'a 'Ben seninle yarışmak istemiyorum.' diyerek stüdyoyu terk etti.

TARTIŞMAYA DİĞER GELİNLER DE KARIŞTI

Reyhan Hanım gittikten sonra olay gelinlere sıçradı. Ezgi hem kendi yemeğini, hem de Reyhan Hanımı korumak için çaba harcadı.

Ardından Başak'ın devam eden suçlamaları Yasemin ve Tuğçe'yi de işin içine çekti. Stüdyoda tansiyon giderek yükselince tüm yarışmacılar çok gerildi.

Peki Gelinim Mutfakta'ya 27. hafta dahil olan Başak Kuvel kimdir?

BAŞAK KUVEL KİMDİR? 

Başak Kuvel, sağlık sektöründe çalışıyor. İstanbul’da yaşayan Başak’ın Eylül adından bir kız çocuğu var. Yemek yapmayı ve yeni tarifler denemeyi çok seviyor.

Bu özelliklerini Gelinim Mutfakta yarışmasıyla kanıtlamak isteyen Başak Kuvel, yarışmaya katılmaya karar vermiş. Daha ilk dakikalardan tüm yarışmacılarla gerilim yaşayan Başak Kuvel, sivri dilli eleştirileriyle dikkat çekiyor.