Abone Ol

Gelin Evi'nin sezon finalinde kazanan kim oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi'nde haftanın birincisi belli oldu. Gözde Hanım’ın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Gelin Evi'nin sezon finalinde kazanan kim oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Gözde Yalçın. Gözde Hanım’ın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

“Gelin Evi”nde bu hafta; 28 yaşındaki Burcu Gülsoy, 26 yaşındaki Gülsüm Demir, 29 yaşındaki Zeynep Türk, 24 yaşındaki Büşra Gergin ve 26 yaşındaki Gözde Yalçın yarıştı.

Haftanın finalinde Gözde Hanım tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı.

Gelin Evi'nin sezon finalinde kazanan kim oldu? - Resim: 1
Gelin Evi sezon finalinde birinciliği ve altınları Burcu Gülsoy kazandı.

Eve gelen yarışmacılar içeceklerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.

HAFTANIN BİRİNCİSİ; 28 PUANLA BURCU HANIM OLDU!

Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Burcu Gülsoy, altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 28 puan alan Burcu Hanım, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu.