Abone Ol

Gelin Evi'nde Kim Kardashian krizi

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Gelin Evi” ilginç anlara sahne olmaya devam ediyor. “Gelin Evi”nin bugünkü yarışmacısı iki yıllık evli ‘Filiz’ oldu. Filiz Hanım'ın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Gelin Evi'nde Kim Kardashian krizi

“Gelin Evi”nin ilk hafta yarışmacıları arasında; 28 yaşındaki Nuran Aytekin, 20 yaşındaki Dilek Yücel, 29 yaşındaki Leila Vereta, 33 yaşındaki Filiz Ağan ve 21 yaşındaki Nurdan Ay yer alıyor.

GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU!

Filiz Hanım’ın yiyecek ikramı sırasında çıkan bir tartışma Dilek'i göz yaşlarına boğdu. Kendisine kilolu denildiğini düşünen ve arkadaşlarına çok darıldığını söyleyen Dilek, tüm özürlere rağmen sakinleşmedi.

KİM KARDASHİAN’A BENZETMİŞTİM!

Yarışmacılardan Leila’nın el hareketiyle kendisine kilolu demesini hazmedemediğini de söyleyen Dilek, uzun süre kendisine gelemedi. Bunun üzerine Leila; “Ben seni aslında Kim Kardashian’a benzettim. Onun da vücudu seninki gibi” dedi. Bunu üzerine Kim Kardashian’ı tanımadığı için tepki verdiğini söyleyen Dilek, daha sonrasında sakinleştiğini söyledi.

KİM KARDASHIAN FOTOGALERİ

BİRİNCİYE BÜYÜK ÖDÜL!

Yarışmanın 5 gün sonundaki birinci olan yeni gelini büyük ödülün de sahibi olacak. Tüm yarışmacılardan en yüksek puanı alarak “Gelin Evi”’nde haftanın birincisi olan yarışmacı final günü; 5 tam altın ve 5 bileziği de kazanma şansını yakalayacak.