Abone Ol

Gelecek Hosting ve Cloud Servislerinde

Online ve dijital çağda fotoğraflarımızdan, şarkılarımıza kadar hepsi online ortamda saklanıyor.

Gelecek Hosting ve Cloud Servislerinde

Online ve dijital çağda fotoğraflarımızdan, şarkılarımıza kadar hepsi online ortamda saklanıyor ve anında istediğiniz yerden erişilebiliyor, eskiden harici hard disklerde sakladığımız verilerimiz artık ya bir sunucu da ya da bir cloud / bulut servisi üzerinde barındırılıyor, hem yedekleme sorunu ortadan kalkıyor hemde internet bağlantısı olan bir noktadan erişilebiliyor. Hiç merak ettiniz mi bu veriler nerede nasıl saklanıyor ? tam bu noktada hosting/barındırma ve cloud server / bulut sunucu önemi ortaya çıkıyor.

İxirhost, 2005 yılından günümüze bu servisleri size ISO kalite belgeleriyle kanıtlanmış kalitesiyle sunmaktadır, İstanbul merkezli Tier III veri merkezi üzerinden benzersiz hosting altyapısı ile bu servisleri sorunsuz kullanabileceksiniz.

Linux veya Windows platform tercihinize göre anında aktif olan servisler, Dünya’da kabul görmüş ve mobil uyumlu Plesk ve Cpanel kontrol panelleriyle web hosting hizmetinizi kolayca yönetebilecek, mail hesaplarınızı açabilecek, veritabanlarınızı oluşturabilecek, dosya yöneticisi ile dosyalarınızı yükleyip düzenleyebilecek veya tek tıklama ile wordpress, joomla, opencart, drupal, prestashop, magento gibi hazır ve ücretsiz uygulamarı hesabınıza kurabileceksiniz.

Daha büyük veri depolama veya portal yayınlama çözümleri için cloud server çözümlerini tercih edebilirsiniz, size ayrılan özel cpu, ram ve disk kaynaklarını kullanarak herhangi bir limite takılmadan ve tamamen root yetkisi ile yönetebileceğiniz size özel sunucunuz bir kaç dakika içerisinde hazır, Türkiye merkezli sunucularımız ile olası yurtdışı internet problemleri ile uğraşmamakla birlikte, kendi dilinizde destek alabiliyor olmanın farkını hissedeceksiniz.
Dedicated server / kiralık sunucu çözümü ile daha çok kaynağı daha uygun fiyata alabilirsiniz, tamamen sizin kullanımınıza adanmış müstakil sunucular ile projenize hayat verebilirsiniz. Tier III standartlarında yedekli enerji ve internet erişimi ile projeniz, siteniz ve verilerinize %99,99 oranında erişme garantisi de sunduğumuzu ayrıca belirtmek isteriz. 12 yıllık tecrübemiz ile size kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmakla birlikte desteğimizi de esirgemiyor ve sorularınızı yanıtsız bırakmıyoruz.

Yurtdışı firmalara yabancı dilde oluşturduğunuz destek taleplerini oluşturmanız bir kaç saat, karşı firmayla anlaşabiliyor olmanız ve sıkıntınızı tam olarak anlamarı da bir kaç saat sürecek, tüm bunları bir kenara bırakın ve işinize odaklanın, biz sizi anlıyor ve anında çözüm üretiyoruz.