Abone Ol

Geceye damga vuran olay açıklamalar! Bizim camia kurtlar sofrası

Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın büyük finalinde basın mensuplarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı Hande Yener, yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu.

Geceye damga vuran olay açıklamalar! Bizim camia kurtlar sofrası

Yarışmanın kapanış konseri için sahneye çıkan Hande Yener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada gençlerin artık internet aracılığıyla seslerini duyurabildiklerini, ancak kendi dönemlerinde böyle bir imkanları olmadığını belirterek, “Ünlü olmak için tek tek kapıları çaldım. Değişik yollardan şöhreti yakaladım. Çok çalıştım. Ancak tek nedeni müzik aşkımın olmasıydı. Yoksa bizim camia özenilecek bir camia değil. Tamamen kurtlar sofrası” dedi.

Geceye damga vuran olay açıklamalar! Bizim camia kurtlar sofrası - Resim: 1
“ALBÜMÜM ÇOK AMATÖRCEYDİ”
Açılışının Türkan Şoray'ın yaptığı ödül töreninde, liseli genç müzisyenler, hayranı oldukları ünlülerle aynı sahneyi paylaşma imkanı da elde etti.

Geceye damga vuran olay açıklamalar! Bizim camia kurtlar sofrası - Resim: 2

Şoray, gençlere “Burada ödül alamazsanız bile hayallerinizden vazgeçmeyin, ben yıllar sonra hayallerimi gerçekleştirdim ve çok amatörce bir albüm yaptım. Siz benim gibi beklemeyin” diye seslendi. Gecede Hande Yener’in yanısıra ABD’li şarkıcı Martha Wash ile Güliz Ayla da birlikte sahne aldı.
Sözcü