Abone Ol

Gecenin Kraliçesi'nde Aziz çığırından çıkıyor!

Star Tv'nin iddialı yeni dizisi Gecenin Kraliçesi 5. bölümüyle devam ediyor. Selin ve Kartal aşkı yeni bir sınavdan geçecek. Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde!

Gecenin Kraliçesi'nde Aziz çığırından çıkıyor!

İlgi çekici senaryosunun yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragman videosu izleyicileriyle buluştu. Ortak bir geçmişe sahip olan ancak bu ortaklıktan haberi olmayan Kartal ve Selin'in imkansızlıklarla örülü aşkını ekrana taşıyan Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanı ile soluk soluğa izlenecek sahnelerin sinyalini verdi. Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın paylaştığı dizide bu hafta nefesler tutulacak. Kartal ve Selin'in geçmişini öğrenen Fuat'ın Aziz'in eline geçmesi tüm dengeleri alt üst edecek. Aziz'in yeni planı ne? Yeni bir hayat için evden ayrılmaya karar veren Esra ve Kartal başarılı olacak mı? Mert babasından nasıl bir intikam alacak? Tüm bu soru işaretleri yayınlanacak Gecenin Kraliçesi yeni bölümünde!


GECENİN KRALİÇESİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Gecenin Kraliçesi'nde bu hafta heyecan dozu artıyor. Kartal ve Selin'in geçmişini öğrenen Fuat, Aziz'in eline düşer. Fuat'ın Aziz'e vereceği bilgiler Kartal ve Selin için yeni bir başlangıç olacak, Kartal aşkı için bir kere daha sınanacaktır.Selin ayrılmak için Aziz'e gittiğinde, karşılaştığı sürpriz onu çaresiz bırakır. Bu aşkı bu denli büyük kılan engellerden biri daha karşısına çıkar Selin'in. Vereceği cevap kendisinin, aşkının ve oğlunun geleceğini şekillendirecektir.

Selin'e imzalatmak istediği evlilik sözleşmesi sebebiyle çıkan olaylardan sonra evi terk eden Mert, Gecenin Kraliçesi 5. bölümünde babasına hiç ummadığı bir intikamla yanıt verecektir. Kartal'la yeni bir hayata başlama hayalleri kuran Esra ise her şeyden habersiz, yolculuk hazırlıklarına başlıyor.