Abone Ol

Gecenin Kraliçesi yerine Hanım Köylü geliyor

Meryem Uzerli'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Gecenin Kraliçesi final yapacağını duyurmuştuk. Star TV Meryem'in dizisinin yerine bakın hangi diziyi yayına sokuyor?

Gecenin Kraliçesi yerine Hanım Köylü geliyor

Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Hürrem Sultan’ karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinen Meryem Uzerli’nin, dev bir bütçeyle çekilen ancak düşük reytingleri nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşatan dizisi ‘Gecenin Kraliçesi’, final kararı aldı. Ekrana 3 sezon ara veren Uzerli’nin Aralık ayında izleyici ile buluşan dizisi ‘Gecenin Kraliçesi’ reytinglerde hayal kırıklığı oluşturdu. Gelişmeler üzerine yapımcı şirket, diziyi sonlandırma kararı aldı.

Gecenin Kraliçesi, 5 Nisan’da ekrana gelecek 13. bölümü ile final yapacak. Uzerli’nin bölüm başına maliyetinin 170 bin lira olduğu iddia edilmişti. Star TV, final yapacak Meryem Uzerli’nin dizisinin yerine bir Ege komedisi olan ‘Hanım Köylü’ adlı yapımı ekrana getirecek.

Çekimleri Muğla’da yapılan dizinin başrollerini Yusuf Çim ile Gülsüm Ali İlhan paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Tanju Tuncel ve Uğur Demirpehlivan da yer alacak.

Gecenin Kraliçesi yerine Hanım Köylü geliyor - Resim: 1Gecenin Kraliçesi: Hürrem’in hayaletini kovalamak

Dizinin önümüzdeki ay içerisinde Star tv ekranlarında ilk bölümüyle izleyicilere merhaba demesi bekleniyor.

Hanım köylü Gülsim İlhan Ali
4 dil bilen ünlü oyuncu geçtiğimiz yıllarda Bulgaristan'da düzenlenmiş olan Ford Modeli seçilmişti. Bildiği yabancı diller arasında İngilizce, Bulgarca ve Japonca yer almakta. Gülsim İlhan Ali oyunculuk hayatına 2012 yılında başladı.

Dizinin konusu ve yapısı nasıl olacak?

Romantik komedi kategorisinde yer alan dizi film, aile ilişkilerini konu edinecek. Dizide imansız bir aşk konu alınırken, iki düşman aile göreceğiz. Bir adamın şehirden köye gitmek zorunda kalması ile birlikte uyum sürecini izleyeceğiz.

Yakında Star Tv ekranlarında başlayacak olan Hanım Köylü dizisinde rol alacak isimler arasında yer alan Gülsim İlhan Ali kimdir?

Gecenin Kraliçesi yerine Hanım Köylü geliyor - Resim: 2Gülsüm İlhan Ali kimdir?

Gülsim İlhan Ali kimdir?

Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında 1. Güzel olarak seçilen Gülsim İlhan Ali Bulgarca, Türkçe, Japonca ve İngilizce olmak üzere tam 4 dil biliyor. 2012 yılında oyunculuğa ilk adımını atan Gülsim İlhan Ali ilk dizisi ise Seddülbahir 32 Saat oldu.

Gülsim İlhan Ali yakında Star TV’de başlayacak olan Hanım Köylü dizisinde Yusuf Çim ile başrolleri paylaşacak.