Abone Ol

Gecenin Kraliçesi'nde şoke eden sahne!

Salı akşamları Star Tv'de ekrana gelen ve seyircilerinin ilgiyle takip ettiği yeni dizi Gecenin Kraliçesi heyecan dolu 3. bölümünü de geride bıraktı. Seyircileri merakla beklediği, Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Gecenin Kraliçesi'nde şoke eden sahne!

Başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın oynadığı Gecenin Kraliçesi dizisi geçtiğimiz günlerde bir dedikodu ile gündeme gelmişti. Söylentilere Meryem Uzerli'nin tanıtım fragmanlarında çok gösterildiği ve bu nedenle de Murat Yıldırım'ın seti terk ettiği iddia edilmişti. Ancak Murat Yıldırım'dan gelen cevapla bu iddia yerle bir olmuştur. Peki; Murat Yıldırım konu hakkında ne söyledi?

Murat Yıldırım, Meryem Uzerli'nin tanıtımlarda çok göründüğünden dolayı seti terk ettiği iddialarına; ''Haberler tamamen asılsızdır, bu haberi yapanlara sadece gülüyoruz'' şeklinde cevap verdi. Asla reyting korkusu olmadığını da sözlerine ekleyen Yıldırım, "Ben her zaman senaryoya bakarım. O senaryo bizi tatmin ediyorsa mutlu olurum. 'Suskunlar' dizisinde olduğu gibi. Ekibi, izleyeni ve dizi oyuncularını tatmin etmek her zaman bizim için daha önceliklidir." açıklamasında bulundu.

26 Ocak Salı akşamı 3. bölümüyle ekrana gelen Gecenin Kraliçesi'nin yeni bölümü haftaya yani 2 Şubat Salı akşamı ekranlarda olacak. Yeni bölümde hangi gelişmelerin yaşanıp yaşanmayacağı ile ilgili tüyoları Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı yayınlandığında hep birlikte öğreneceğiz.

Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı yayınlandığı anda buradan izleyebilirsiniz. Ondan önce sizlere Gecenin Kraliçesi son bölümünde neler oldu? kısaca özetleyelim.

GECENİN KRALİÇESİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Kartal, Selin’in onun yüzüstü bırakmasının şokunu atlatamadan Selin ve Aziz’i birlikte görür ve yıkılır. Kartal’ın yazdığı veda mektubunu okuyan Esra çılgına döner ve Kartal’ın peşine düşer. Bu sırada Aziz’in Selin ve Osman ile eve geldiğini gören Mert, Selin’in para için geldiğine emindir. Hüma ve Hakan onu yanlış bir şey yapmaması için sakinleştirmeye çalışırlar ama bir yandan da Selin’in açığını yakalamak için hakkında araştırma yapmaya devam ederler.

O sırada Esra, Kartal’ı aramaya Emre’nin evine gelir, Kartal ve Selin’in birlikte kaçtıklarını düşünen Emre, Esra’yı sakinleştirip göndermeyi başarır. Tam kurtuldum derken Kartal’ın yalnız başına geri gelişiyle daha da şaşırır. Esra’nın yaptıklarını öğrenen Kartal, tüm bunlara sebep olduğu için darmadağın olur.
Esra, Kartal’ın onu terk ettiğini söylediğinde Aziz ve Mert deliye dönerler. Selin ise olayları hiç bilmiyormuş gibi davranır. Ve bu sırada Aziz’in de 4 yıl önce Kartal’la olan aşklarına nasıl engel olduğunu öğrenir. Kızının haline çok üzülen Aziz’in tek isteği bir an önce Kartal’ı bulmaktır.

Kartal, her şeyi olduğu gibi Aziz’e anlatmaya karar verir. Yaşadıklarına daha fazla katlanacak gücü kalmamıştır. Selin ise ev içinde Esra’ya destek olma rolünü oynamaktadır.

Esra, Kartal’ın dönmeyeceğinden emin tekrar hayatına son vermeye karar verir. Ancak hiç beklemediği bir şey olur. Selin ve Aziz’in yakınlaşmasını sadece doğruyu söyleyerek durdurabileceğini düşünen Kartal, Aziz’e her şeyi anlatacaktır.

Bu hesapları yaparken Selin’in oğlu Osman’ın varlığından haberi olmayan Kartal’ın Osman ile karşılaşması tüm planları alt üst eder.

Gecenin Kraliçesi Nedir?

Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran ve efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir “Gecenin Kraliçesi”...