Abone Ol

Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türkiye'nin en çok beklenen yeni dizisi Gecenin Kraliçesi 1. bölüm 12 Ocak Salı akşamı yayınlandı. Seyircilerin heyecanla izledikleri dizi Gecenin Kraliçesi 2. bölümde neler olacak? Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gecenin Kraliçesi'nde ortalık karışıyor

Tüm güzelliğiyle izleyenlere ''hakikaten gecenin kraliçesi'' dedirten Meryem Uzerli'nin başrollerini Murat Yıldırım, Uğur Polat, Funda Eryiğit, Deniz Celiloğlu, Seda Akman, Selim Bayraktar ve Burak Deniz gibi isimlerle paylaştığı Gecenin Kraliçesi 1. bölüm izleyenlerin beklentilerini karşılayan sahnelerle ekranlara geldi. Peki; Gecenin Kraliçesi 1. bölümde neler yaşandı? İşte cevabı...

GECENİN KRALİÇESİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir… “Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.” Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi...

Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…

2016 yılının ilk yeni dizisi olan Gecenin Kraliçesi'nin henüz 2. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yeni bölüme ait Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz.

Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın oynadığı “Gecenin Kraliçesi” dizisinin Gecenin Kraliçesi 2. bölümü 19 Ocak Salı günü saat 20.00'da Star ekranlarında olacak.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir.

İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim: 1Gecenin Kraliçesi'ni izlemek için 5 neden

Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır.

10 Şubat 2014'te Lara isimli kızı dünyaya geldi.

Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim: 2Meryem Uzerli'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi olay oldu

GECENİN KRALİÇESİ OYUNCU KADROSU

Meryem Uzerli (Selin): 12 Ağustos 1983 Almanya doğumludur. Başarılı oyuncu Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimini tamamlamıştır.

Bir çok yabancı filmde yardımcı kadın oyuncu olarak ro alan Meryem Uzerli, 2011 - 2013 yılları arasında rol oynadığı Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı canlandırmış, bu rolüyle uzun süre adından söz ettirmiştir.

Murat Yıldırım (Kartal): 1979 Konya doğumlu türk dizi ve sinema oyuncusu olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 2008'de rol aldığı Fırtına dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu; Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi iddialı dizilerin kadrosunda bulunmuştur.

Uğur Polat (Aziz): 4 eylül 1961 İstanbul doğumlu deneyim oyuncu Uğur Polat, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok dalda en iyi erkek oyuncu ödülü bulunan Uğur Polat; Güz Sancısı, Yeditepe İstanbul, Beni Unutma, Salkım Hanımın Taneleri, Son Kayıp Şehir, Cinayet gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ulan İstanbul dizisinde Kandemir karakterini canlandırmıştır.