Abone Ol

Galatasaraylı Maicon'un eşi Ursula Roque'dan olay paylaşım

Galatasaraylı Maicon'un eşi Ursula Roque de en az sahadaki isim kadar dikkat çekiyor. Galatasaray'ın maç sırasında verdiği tepkiler ile adından söz ettiren Maicon'un eşi Ursula Roque kimdir merak ediliyor. İşte Ursula Roque hakkında bilinenler..

Galatasaraylı Maicon'un eşi Ursula Roque'dan olay paylaşım

Türkiye ligine transfer olan yabancı futbolcuların eşlerine “yenge” sıfatı yüklenmesi son yıllarda sıkça karşılaştığımız hareketlerden biri oldu. Galatasaray’ın “yenge”lerinden biri de Ursula Roque oldu.

Maicon’un Galatasaray’a transfer olmasının ardından geçen sezon oynanan Alanyaspor maçında yaptığı ‘kafa kesme' hareketiyle dikkatleri üzerine çeken Ursula Roque eşinin maçlarını büyük bir heyecanla izliyor.

Birçok kez verdiği tepkilerle adından söz ettiren Maicon’un eşi, futbol dışındaki yaşantısı ile ilgi çekiyor.

URSULA ROQUE KİMDİR?

30 yaşındaki Maicon’un karısı Ursula Roque, Maicon’un Galatasaray’a gelmesinde en etkili rolü oynadığı konuşuluyordu.

Eşi Maicon’un maçlarını büyük bir heyecanla izleyen Ursula, hatta zaman zaman kendine de hakim olamıyor. Porto’da oynarken sakatlanan kocasına iyi bakılmadığı için Porto sağlık ekibini, “iş bilmeyenler sürüsü” diye eleştirmişti. Maicon’un eşi Ursula Roque sık sık muay thai antrenmanı yapıyor. Başarlı sporcu yaşamı ile biliniyor.

Galatasaraylı Maicon'un eşi Ursula Roque'dan olay paylaşım - Resim: 1

“KAFA KESME” HAREKETİ İLE GÜNDEME GELDİ

Geçen sezon Galatasaray’ın Alanyaspor’la oynadığı maçta dikkatleri üzerine çeken yenge rakip oyuncunun eşine yaptığı sert faul sonrası tepkisini kafa kesme hareketi yaparak göstermişti.

Ursula’nın yaptığı hareketin sırrı daha sonra ortaya çıktı, uzun zamandır ‘muay thai’ isimli dövüş sporuyla ilgilendiği, hareketin de bu sporculara özgü olduğu öğrenildi.

Galatasaraylı Maicon'un eşi Ursula Roque'dan olay paylaşım - Resim: 2

URSULA ROQUE İNSTAGRAM

İNSTAGRAM KULLANIYOR

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ursula Roque, eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımların dışında gündelik hayatından kareleri de takipçileri ile paylaşıyor.