Abone Ol

Fulya Zenginer ve Yurdaer Okur'lu Seni Kimler Aldı başlıyor'dan ilk fragman

Oyuncu kadrosunda Duygu Yetiş, Yurdaer Okur, Yiğit Kirazcı ve Fulya Zenginer'in olduğu Seni Kimler Aldı yakında atv'de!

Fulya Zenginer ve Yurdaer Okur'lu Seni Kimler Aldı başlıyor'dan ilk fragman

Oyuncu kadrosunda Duygu Yetiş, Yurdaer Okur, Yiğit Kirazcı ve Fulya Zenginer'in olduğu Seni Kimler Aldı yakında atv'de!

işte ilk fragman

Atv yeni bir dram dizisiyle ekranlara bomba gibi düşmeye hazırlanıyor. Başrollerini Duygu Yetiş, Yurdaer Okur, Yiğit Kirazcı ve Fulya Zenginer'in paylaştığı Seni Kimler Aldı dizisinin çekimleri devam ediyor.

O Hayat Benim, Kalbimdeki Deniz gibi başarılı projelere imza atan Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

İki kız kardeş Zeynep ile Zehra'nın öyküsünü konu alan Seni Kimler Aldı'nın senaryosunu Deniz Yıldızı dizisindeki başarısıyla beğeni toplayan Pınar Uysal kaleme alırken, dizinin yönetmenliğini ise 2000'li yılların başında fırtına gibi esen Yahşi Cazibe ve Selana'nın yönetmeni Bora Onur üstlenecek. Zeynep karakterine genç yaşına rağmen 15 yıldır ekranlarda olan güzel oyuncu Duygu Yetiş canlandıracak.

Başarılı kariyerine Evli ve Çocuklu dizisiyle başlayan güzel oyuncu daha sonra Yağmur Zamanı, Annem, Kış Zamanı, Uçurum, Anasının Oğlu, Kış Masalı gibi bir çok projede yer aldı. En son Acil Aşk Aranıyor dizisinde Nisan karakteriyle milyonların sevgisini kazandı. Seni Kimler Aldı dizisinde bambaşka bir karakterler karşımıza çıkacak oyuncunun hayat vereceği Zeynep karakterini ve dizinin konusunu yakından tanıyalım.

Seni Kimler Aldı Konusu
26 yaşında genç kızın bir gün ansızın aldığı bir bilgiyle tüm hayatı değişir. Gerçek adının Zeynep ve Zehra adında da bir kız kardeşi olduğunu öğrenir. 2 yaşındayken ailesi tarafından kardeşinin ameliyatı masraflarını karşılayabilmek için bir aileye satıldığını öğrenmesiyle Zeynep biyolojik ailesinden hesap sormaya karar verir.
-
Annesini ve kız kardeşini arkadaşça tanımaya çalışırken, gerçekleri derinlemesine öğrenmeye ve hatta ailesinden intikam almaya and içer.

Etkileyici ve duygusal hikayesiyle beğeni toplayan Seni Kimler Aldı dizisinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi.