Abone Ol

Fuhuşta basılan kız kardeşler: Baltayı taşa vurduk

Polislerin masasına oturan kadınlar, fuhuş için kişi başı 100'er lira aldıklarını ve sürekli gittikleri bir otel olduğunu söyleyerek polisleri oraya davet etti.

Fuhuşta basılan kız kardeşler: Baltayı taşa vurduk

İki polisin parayı verdikten sonra kimliklerini gösterip polis olduklarını söylemesi üzerine iki kız kardeş, "Baltayı taşa vurduk, böyle şanssızlık olur mu? Gökten para yağsa bizim başımıza taş düşer" diyerek sitem ettiAdana'da iki kız kardeş, parka çay içmeye giden ahlak polislerine fuhuş yapma teklifinde bulununca yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğinde görevli iki polis memuru, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi'ndeki İnönü Parkı'ndaki çay ocağını gitti. Polisler çay siparişi verip beklerken, Cansu Ö. (19) ile Gönül Ö. (40) adlı kız kardeşler polislere kaş göz işareti yapmaya başladı. Polisler de kadınların fuhuş yapabileceğini düşünüp suçüstü yapmak için karşılık verince kadınlar polislerin yanına geldi.
"BÖYLE ŞANSSIZLIK OLUR MU?"
 Otelde kadınlar 100'er lira fuhuş parası, 50'şer lira da yer parası aldı. İki polisin parayı verdikten sonra kimliklerini gösterip polis olduklarını söylemesi üzerine iki kız kardeş, "Baltayı taşa vurduk, böyle şanssızlık olur mu? Gökten para yağsa bizim başımıza taş düşer" diyerek sitem etti. İki kadın fuhuş, resepsiyon görevlisi Ahmet B. (59) ile otel sahibi Lütfi A. ise fuhşa yer temin etmek suçlamasıyla gözaltına alındı.
Emniyete getirilerek sorguya alınan zanlılardan resepsiyon görevlisi ve otel sahibi suçlamaları kabul etmedi. Kız kardeşlerin ise birbirlerine müşteri bulduklarını söylediği öğrenildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.