Abone Ol

Fuhuş baskınında son nokta; O benim nişanlım

Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde bir evde fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Fuhuş baskınında son nokta; O benim nişanlım

Ekipler, polis kimliğini gösterip, şahıstan evde kimlerin kaldığını sordu. Kadir B. de, "Evde nişanlım ve benden başka kimse yok" yanıtını verdi. Ancak polis, kadının, fuhuş yapan kişi olduğunu belirledi.
Adana'da fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlamasıyla yakalanan ve fuhuş yaptırdığı kadının nişanlısı olduğunu ileri süren zanlı tutuklandı.
Belirtilen adresi takibe alan polis, bir şahsın eve girip, 'Merve' adlı kadınla 150 TL karşılığında cinsel ilişkiye girdiği yönündeki ifadesi üzerine operasyon için eve şok bir baskın düzenledi. Çalan zil üzerine kapıyı açıp, karşısında polisi gören ve adının 'Kadir B. (26) olduğu öğrenilen şahıs, önce şaşkınlık yaşadı, ardından da soğukkanlı bir şekilde ekiplerle ilgilendi. Ekipler, polis kimliğini gösterip, şahıstan evde kimlerin kaldığını sordu. Kadir B. de, "Evde nişanlım ve benden başka kimse yok" yanıtını verdi. Ancak polis, kadının, fuhuş yapan kişi olduğunu belirledi.
GÖZALTINA ALINDI
Polis, adının; Meral Y. olduğunu öğrendiği kadınla görüştü. Genç kadın, müşterileriyle cep telefonu üzerinden konuşup anlaştığını, eve kimin geleceğinden Kadir B.'nin de haberi olduğunu söyledi. Durum, nöbetçi savcıya bildirilince Kadir B. gözaltına alındı, Meral Y. de mağdur sıfatıyla ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Kadir B., 'fuhuş yaptırmak ve fuhşa yer temin etmek' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Genç kadın ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.