Abone Ol

Fox TV'nin yeni dizisi Nerdesin Birader'den detaylar

Fox Tv'nin yeni dizisi Nerdesin Birader oyuncu kadrosu ve konusu ne? İşte diziden detaylar...

Fox'un yeni dizisi Nerdesin Birader başlıyor

Yapımcılığını Filmevi Yapım Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı “Nerdesin Birader?” dizisi 8 Kasım Çarşamba günü itibarıyla FOX izleyicisiyle buluşacak.

Bugüne kadar hep komik rolleri canlandıran Timur Acar, “Nerdesin Birader”de ikiz rolüne bürünecek, hem “Yiğit” hem “Yunus” karakterlerine hayat verecek.

“İkizin mi var, derdin var” mottosuyla izleyiciyle buluşacak dizide Yunus, Hollywood’da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır. Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.

“Nerdesi Birader”de Timur Acar’a; Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Şimdiden büyük merak uyandıran dizi “Nerdesin Birader”, 8 Kasım Çarşamba saat 20:00’de FOX’ta.