Abone Ol

Fox Tv'nin yeni dizisi Familya'nın fragmanı

FOX’un yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Familya’ya 3 yeni isim! Dev kadrosuyla dikkat çeken Fox TV’nin Eylül 2016’da yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizisi “Familya” çekimlere başladı.

Fox Tv'nin yeni dizisi Familya'nın fragmanı

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerini ise Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Sezer Avcı, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde, Cansu Tosun ve Berat Efe Parlar’ın paylaştığı yapıma ‘Survivor’ finalisti Murat Ceylan, daha önce ‘Medcezir ve ‘O Hayat Benim’de rol alan Aybüke Pusat ve son olarak ‘Kardeş Payı’nda izlediğimiz Barış Yıldız dahil oldu.


USTA OYUNCULAR FAMİLYA DİZİSİNDE

Çekimleri 25 Temmuz’da başlayan dizi güçlü ve geniş kadrosuyla dikkat çekiyor. Sıcak aile dizisi olarak ekranlara “Familya”nın kadrosunda; Uğur Yücel, Şükran Ovalı, Erkan Kolçak Köstendil, Güven Kıraç, Zeynep Kankonde, Caner Özyurtlu,  Sezer Avcı, Bülent Emrah Parlak ve Berat Efe Parlar gibi önemli isimler rol alıyor.

25 Temmuz’da çekimlerine başlayan “Familya” dizisinin yayın tarihi belli oldu. Çekimleri halen devam eden dizi yeni sezona ayağının tozuyla giriş yapmak istiyor. Bir zamanlar ekranların popüler dizisi haline gelen Süper Baba tarzında olacağı aile dizisi hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen “Familya” eylül ayından itibaren Fox TV ekranlarında olacak.

FOX’un yeni ve iddialı dizisi Familya’ya yeni bir oyuncu dahil oldu!

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in, senaristliğini Uğraş Güneş’in yaptığı,  başrollerinde ise Uğur Yücel, Şükran Ovalı, Erkan Kolçak Köstendil, Güven Kıraç, Zeynep Kankonde, Caner Özyurtlu, Sezer Avcı, Bülent Emrah Parlak ve Berat Efe Parlar’ın yer aldığı diziye son olarak ‘Göç Zamanı’ dizisinde izlediğimiz Cansu Tosun dahil oldu.

Cansu Tosun dizi hakkında, ”Harika bir ekip var. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu genç yaşımda usta oyuncularla bir araya gelmek herkese nasip olmaz. Umarım seyirci tarafından da beğenilir ve uzun soluklu bir proje olur” şeklinde konuştu.

FAMİLYA DİZİSİNE 4 YENİ OYUNCU

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerini ise Uğur Yücel, Şükran Ovalı, Zeynep Kankonde, Caner Özyurtlu ve Berat Efe Parlar’ın paylaştığı yapıma karı-koca olarak kameralar karşısına geçecek olan  Sezer Avcı ve Bülent Emrah Parlak’ın yanı sıra son olarak ‘Beni Böyle Sev’de rol alan deneyimli oyuncu Güven Kıraç ve ‘Ulan İstanbul’ ile tanınan Erkan Kolçak Köstendil de dahil oldu.

ŞÜKRAN OVALI, FAMİLYA DİZİSİNDEBaşrollerinde Uğur Yücel ve Berat Efe Parlar’ın yer alacağı; yapımcılığını TMC’nin, senaristliğini Uğraş Güneş’in, yönetmenliğini ise Can Yücel’in üstlendiği iddialı aile komedisi Familya dizisinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.

Geçen sezon Paramparça dizisine psikiyatr Ayşe rolüyle katılan ve sezon finalinde ölerek diziden ayrılan Şükran Ovalı, Uğur Yücel’in yeni dizisi Familya’da rol alacak. Çekimlerine Temmuz ayında İzmir’de başlanacak olan Familya dizisinde Şükran Ovalı, Uğur Yücel’le birlikte başrolde olacak.

Reyting canavarı Sina Koloğlu, Familya dizisi hakkında yeni bilgileri yazdı:

Uğur Yücel Familya dizisinde hangi rolde?

‘Familya’ dizisinin hikayesi 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye – Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle başlıyor. Herkes büyük bir sevinç yaşarken, hikayede yer alan aile, en acı anını yaşıyor ve dağılıyor. Yücel bu olaydan 14 yıl sonra aileyi yeniden toparlamak için uğraş veren bir baba rolünde. Uğur Yücel dizide ailenin babası iki kızı ve iki erkek çocuğu var.

Torun rolü kime?

Uğur Yücel’in torunu rolünde yıldızı parlayan bir küçük oyuncu var; Berat Efe Parlar. ‘İftarlık Gazoz’daki oyunculuğuyla büyük beğeni alan Parlar’ın bu dizideki performansı merakla bekleniyor.

FAMİLYA DİZİSİNE İKİ YENİ OYUNCU

Fox Tv'nin yeni dizisi Familya'nın fragmanı - Resim: 1

Başrollerinde Uğur Yücel ve Berat Efe Parlar’ın yer alacağı; yapımcılığını TMC’nin, senaristliğini Uğraş Güneş’in, yönetmenliğini ise Can Yücel’in üstlendiği iddialı aile komedisinin kadrosuna daha önce ‘Kayıp’, ‘Ulan İstanbul’, ‘Kiraz Mevsimi’ ve ‘Tutar mı Tutar’da rol alan Zeynep Kankonde ile son olarak ‘Ulan İstanbul’da izlediğimiz Caner Özyurtlu dahil oldu.

FOX EKRANARINDA YENİ BİR AİLE DİZİSİ: FAMİLYA

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’dan sonra yeni bir aile komedisiyle daha sevenlerinin karşısına çıkacak olan Uğur Yücel’in yeni dizisinin detayları netleşmeye başladı.

Yapımcılığını TMC’nin, yönetmenliğini Can Yücel’in, senaristliğini ise ‘Ulan İstanbul’ ile beğeni toplayan Uğraş Güneş’in üstlendiği dizide ‘Poyraz Karayel’de tanınmış olan ve yer aldığı ‘İftarlık Gazoz’ filmi ile ödüller alan Berat Efe Parlar da Uğur Yücel’in torununu canlandıracak. Ranini.tv’ye röpörtaj veren Güneş, diziyle ilgili bazı detayları da okuyucularla paylaştı.

2002 yılında Dünya Kupası’ndaki Türkiye-Senegal maçıyla başlıyor hikâye. İlhan Mansız’ın altın golü attığı maçla Türkiye o gün en mutlu anını yaşadı. Herkesin kutlama yapmak için sokaklara döküldüğü gündü. Fakat hikâyedeki ailenin en acı anı yaşanıyor o maç esnasında ve dağılıyorlar. İkisi kız, ikisi erkek dört çocuklu ailemizin hayatı bu trajik günden sonra değişiyor tamamen. Ve Uğur Yücel’in oynadığı baba karakteri Güneşdağı kasabasına yani baba toprağına gidiyor. Bu olaydan tam 14 yıl sonra, öğrendiği üzücü bir haber sonrası mazideki defterlerin hepsini kapatmak zorunda hissediyor ve ailesini bir araya toplamak için kolları sıvıyor. ‘Babam ve Oğlum’un geçtiği çiftlikte çekilecek.

Büyük kız evli. Damadın familyasında da ayrı sıkıntılar var; renkli bir karakter. Bu dönemde çok sık karşılaştığımız erkeklere benziyor. Ailenin her bir üyesi kasabaya gelirken “Bir konuşup, babamı görüp geri dönerim” düşüncesi içinde olsa da bir şekilde orada kalıyorlar. Eski bir aşk, düşmanlar, engeller ve hiç beklenmedik bir aşka tanık oluyoruz.

Kadro neredeyse tamamlandı fakat o işin sürprizi olsun (gülüyor). Ekibin en büyüğünü söyledim, bir de en küçük ismi vereyim. Uğur Yücel’in torununu Berat Efe Parlar oynuyor. ‘İftarlık Gazoz’dan sevdiğimiz, yetenekli ve çok sempatik bir çocuk. ‘Ulan İstanbul’ seyircisinin tanıdığı isimler de var. Çekimleri Temmuz ortasında başlayacak olan Familya’nın Eylül ayında FOX’ta yayına girmesi planlanıyor.