Abone Ol

Fox TV dizileri Los Angeles'ta

16-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek uluslararası televizyon pazarı “L.A. Screenings”te FOX dizileri, televizyon dünyasının dünyaca ünlü dağıtımcı ve alıcıların beğenisine sunulacak.

Fox TV dizileri Los Angeles'ta

16 Mayıs tarihinde ABD’nin Los Angeles kentinde gerçekleştirilecek ve daha önce hiç Türk dizi gösterimi yapmayan içerik fuarı “L.A. Screenings”, ‘sezonun en iyi açılış yapan dizileri’ olma başarısını elde eden “Savaşçı” ve “Çoban Yıldızı” gibi FOX dizilerine sahne olacak.

Her yıl yaklaşık 1500 üst düzey TV program alıcısı ağırlayan etkinlikte, başarılı Türk yapımcıları ve ünlü oyuncular da yerini alacak.

Türk dizileri; Prison Break, X Files, Bones ve Modern Family gibi dünyaca ünlü dizilerin gösteriminin gerçekleştirildiği 20th Century FOX stüdyosunda gösterilecek, diziler 45 dakikalık versiyonlarıyla, İspanyolca dublaj ve İngilizce altyazılı şekilde kanal yöneticilerinin beğenisine sunulacak.

FOX’un ilgi gören ve Türk izleyicisinin de kalbini kazanmış diziler; “Kalbimdeki Deniz”, “Dayan Yüreğim”, “No: 309” ve “Bana Sevmeyi Anlat” da fuarda tanıtılacak.

ERKAN PETEKKAYA’DAN İLK AÇIKLAMA

Yeni sezonda FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, 16 Mayıs tarihinde gerçekleşecek VIP etkinlikte yeni projesiyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulunacak, üst düzey TV program alıcıları ve ünlü oyuncularla biraraya gelecek.

Türk oyuncuların yanı sıra, FOX’un dizilerini üreten başarılı Türk yapımcıları da bu özel etkinlikte yer alacak.

Tematik Kanallardan Sorumlu Genel Yayın Yönetmeni ve Başkan Yardımcısı Yadigar Belbüken, etkinlikle ilgili “Dünya çapında başarı elde etmiş Amerikan film ve dizilerine ev sahipliği yapan 20th Century FOX stüdyosunda ilk kez Türk dizileri gösterilecek. Bu bizim için çok büyük bir gurur kaynağı. FOX’a içerik üreten deneyimli yapımcılarımız ve bu içerikleri kanala taşıyan yetenekli ekibimiz sayesinde bu noktaya geldik. Bu içerikleri globale taşımak için FOX’tan daha uygun bir platform olamaz. Eric Schrier, Ryan Murphy ve Howard Gordon gibi TV’de çığır açan isimlerin mutfağında Türk yapımcıların işleri sunulacak. Böyle bir ortamda FOX’un yerli yapımlarını göstereceğimiz için çok mutluyum” diyerek, heyecanını dile getirdi.

MİLYONLAR FOX DİZİSİ İZLİYOR

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayrak, Ceren Moray ve Oya Başar’ın yer aldığı “O Hayat Benim” dizisi, en son Kolombiya ve ABD’nin de aralarında bulunduğu 36 ülkeye satıldı. Türkiye’de dört sezondur büyük bir başarı yakalayan dizi “O Hayat Benim” gibi, toplam 49 ülkede ilgiyle izlenen FOX dizilerinin, L.A. Screenings’te de merak uyandırması bekleniyor.

“BANA SEVMEYİ ANLAT” KİTLESİNİ DAHA DA GENİŞLETİYOR

Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı ve yayınlanmaya başladığı günden beri yurtdışında da büyük ilgi gören “Bana Sevmeyi Anlat” dizisi, en son Filipinler, Vietnam, Hırvatistan, Kazakistan, Katar, Romanya ve Latin Amerika’nın büyük televizyon kanallarının da ilgisini çekti. Dizinin bu ülkelerde izleyici ile buluşması için gerekli imzalar atıldı.